П`ятниця, 29.03.2024, 10:19
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 18 19 »
У палаці проходить свято на честь присяги Мехмета. За одним столом сидять Хатідже, Гюльфем, Махідевран, за іншим - Гюррем і Міхрімах. Всі по-своєму обговорюють подальший розподіл сил у палаці, зокрема становлення Мехмета і владу Гюррем.
Мехмет і Мустафа в саду тренуються на шаблях. Сили майже рівні, але після захвату Мустафа лобом ударяє Мехмета. Той падає. Султан, який спостерігав за цим, кидається на допомогу меншому синові. ... Дивитися далі »
Категория: 3 сезон | | Комментарии (3)

Гюльшах проникає у покої Хатідже, де та саме спить, і починає душити її подушкою. Хатідже вдається відштовхнути Гюльшах, і в них починається бійка. Раптом в живіт Гюльшах встромляє кинджал Ніґяр, яка взялася нізвідки. На шум прибігає Гюррем і починає втішати шоковану Хатідже. Незабаром приходять Афіфе, Махідевран, Гюльфем. Жінки висловлюють припущення, як і на ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (0)

Гюррем по душам розмовляє з Нігяр про те, що Хатідже пробачила Ібрагіма, і про ціль перебування Нігяр у палаці. Гюррем обіцяє їй, що вони скоро помстяться всім своїм кривдникам. Гюльшах повідомляє про прихід Афіфе з вартою. Гюррем просить Нігяр сховатися. Та зникає. Афіфе вимагає віддати їй Нігяр за наказом Хатідже. Гюррем попереджає Афіфе, що вона не віддасть Нігяр і йде до Мустафи, де в цей час Махідевран і Хатідже умовляють його заарештувати Нігяр. Вони радять йому прогнати Гюррем, але той запрошує її. ... Дивитися далі »
Категория: 3 сезон | | Комментарии (3)

Гюррем продовжує встановлювати особу дівчини, що була з Сулейманом. Через іншу служницю Гюльшах вдається дізнатися, що це одна з трьох дівчат, яких врятувала Гюррем у торговця. Їхні здогадки зупиняються на Наді. Гюррем наказала Сюмбюлю і Гюльшах вбити дівчину, проте Афіфе, яка вчасно нагодилася, запобігла її с ... Дивитися далі »
Категория: 3 сезон | | Комментарии (1)

Нігяр після втрати дитини намагається повіситися на простирадлі. Служниця, яка випадково зайшла в кімнату, вчасно рятує жінку. Про це повідомляють трійці султан, і Гюльфем вимагає від Хатідже прийняти остаточне рішення – вбити чи помилувати Нігяр.
Махідевран продовжує допікати Гюррем словами про те, що її час скоро скінчиться, султан закоханий в іншу, а на неї навіть не дивиться. Своїм довгим язиком вона от-от обмовиться про Фірузе. Гюррем випроваджує Махідевран з сином у Манісу. ... Дивитися далі »
Категория: 3 сезон | | Комментарии (0)

Ранок. Через спальню гарему проходить Гюррем. Всі дівчата прокидаються. На неї звертає увагу Фірузе.
Хатідже з Махідевран зі зловтіхою обговорюють, що Гюррем посварилася з султаном. Приходить Гюльфем і повідомляє, що у Нігяр почалися пологи. Хатідже вважає, що пора з нею покінчити.
Афіфе готується до сну. До неї приходить Гюррем і питає, як вона влаштувалася та цікавиться підготовкою до вечора у султана. Гюррем невдоволена тим, що свято з нею не погодили, нервує і забороняє їй проводити його. ... Дивитися далі »
Категория: 3 сезон | | Комментарии (0)

Султан заспокоює Хатідже, що з Ібрагімом все гаразд, він навіть не поранений, і докоряє їй, що вона сама доводить себе до такого стану. Хатідже повідомляє султану, що вона передумала розлучатися з Ібрагімом. Султана хоче, щоб її діти росли при батькові. 

Фірузе починає працювати в гаремі - прислуговує султану, і бачить в цей час якесь віще видіння.

Гюррем дякує Рустему за порятунок Міхрімах і натякає, що за відданість вона готова платити ще більше. ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (2)

Матроси капітана Хизира рятують єдину вцілілу після корабельної аварії дівчину. Капітан віддає наказ відвезти її в Стамбул. Дорогою дівчина поводиться невгамовно. Гюльшах роздає наложницям золото від імені Гюррем-султан, розказуючи про світле майбутнє.

У палац приходить розлючена Хатідже, вона прямує до султана просити розлучення. ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (0)

63 серіяІбрагім паша знаходить слід Вельможного пана в Едірне і негайно вирушає туди. Там паша штурмом бере ймовірний будинок зрадника, як у кращих голівудських бойовиках;) Насправді там Алаудін, син старого візира, на посаду якого прийшов Ібрагім. Той сам собі перерізає горло. А справжній пан насміхається над Ібрагімом. Паном виявляється Іскандер. Аяз-Паша йому служить. ... Дивитися далі »

Категория: 2 сезон | | Комментарии (0)

62 серіяВаліде помирає. Гюррем іде до Хатідже розповісти інформацію про Ібрагіма. Та той посеред їх бесіди з'являється і повідомляє про смерть Валіде. Весь гарем і глядачі у сльозах. А Махідевран все готує Мустафу до переїзду. Вона тринькає гроші та їй цього не вистачає, і вона змушена просити грошей в Іскандера. Він відмовляє в допомозі, мотивуючи потребами на похід, та пропонує взяти борг в лихварки. Сулейман залишає на посаді валіде Махідевран. ... Дивитися далі »

Категория: 2 сезон | | Комментарии (0)