Вівторок, 23.04.2024, 22:13
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 15 серія 1 сезону "Повернення Гюррем"
09:21
15 серія 1 сезону "Повернення Гюррем"

Ібрагім приїздить до Гюррем в старий палац і робить їй пропозицію. Що вона може повернутися до палацу, але за однієї умови: вона поцілує поли у всіх представників Династії, а у Махідевран-султан, ще й попросить вибачення. Та не зрозуміла його намірів і відмовляється. Ібрагім йде.

«Ібрагім-паша. Я нещасна жінка – маму, батька, усіх рідних убили, а мене продали, закрили у в’язниці, труїли там, найкращу подругу підклали володарю. І ти це знаєш. Твоїй пані я ворог, але тільки через кохання. З мене зробили вбивцю, вигнали з палацу, забрали від сина. Заради коханого і сина я можу піти на муки.» - «То що ти їдеш?» - «Та ні, бо я тій жінці не поцілую полу, і ніхто мене не присилує. Краще вже померти від кохання та суму за рідним сином».
Султан після листа Гюррем запрошує до себе Гюльфем (свою другу дружину, у якої був син, але вона його втратила від віспи, і живе тепер, як приживалка при валіде і Хатідже). Султан каже, що скривдив її, тому у нього не складаються стосунки з жінками. Але Гюльфем благородно каже йому, що він ще не зустрів ту, яка принесе йому спокій і щастя в душу.
До Хатідже приходить Махідевран, не бачачи Гюльфем, питає де вона. Хатідже говорить, що її викликав султан. Махідевран змінюється на обличчі від ревнощів. Хатідже запитує її, що вона і до неї ревнує чи що, та починає віднікуватися. Приходить Гюльфем, і Махідевран влаштовує їй допит, але та коректно дає зрозуміти, що це не її справа.
Гюльфем повідомляє всім про свято на честь заручин, Хатідже щаслива до небес. Гюльніхаль цікавиться, навіщо приходив Ібрагім. Хюррем обьясняет про його пропозицію, і що вона відмовилася. Марія лає її.
Дайє розповідає валіде, що дівчата в гаремі обурені, що Садика живе одна, вона ж не фаворитка. Валіде наказує Дайє повернути її в загальну кімнату. Дайє говорить Нігяр про повернення Садики в загальну кімнату, і та йде виконувати наказ. Садика обурюється, але її змушують переїхати. Садика рветься на хелвет, дає хабаря Нігяр.
Хатідже йде по гарему і чує, як плаче Мехмет. Вона заходить його провідати. Нянька каже, що він нічого не їсть з тих пір як поїхала мати. Вона приймає рішення поїхати до Гюррем. Та, побачивши сина, плаче від радості. Валіде йде провідати Мехмета. Але там його немає, нянька повідомляє, що його забрала Хатідже і повезла до матері. Валіде обурена, що Дайє не знає про це.
Гюррем сниться, що володар проводить час з Махідевран. Гюррем радо вирішує піти на умови Ібрагіма. В палаці саме відбуваються урочистості щодо весілля Хатідже. Ібрагім повівдомляє володаря, що він переконаний, що Гюррем не вбивця, а та уже приїхала. Як і вимагалося, цілує поли, просить вибачення у Махідевран за завданий смуток. «Гюррем стане зовсім іншою. Дитинству кінець». Султан не натішиться. Сьогодні – четвер, Махідевран в істериці, але будь-що йде на хелвет. Проте султан пішов в покої Гюррем. Махідевран біжить до Ібрагіма. Гюррем давить султану на жалість. На ранок Гюррем дізнається, що Ібрагім її обдурив.

Ібрагім отримав новий палац, йому треба розмалювати стіни. Матракчі рекомендує Левка. Валіде їде провідати Хатідже, берез собою Гюррем. Там саме перебуває Левко.
Валіде відправляє Садику на хелвет.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 22416 | Додав: Roksolana | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 2.8/9