П`ятниця, 29.03.2024, 16:45
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 16 серія 1 сезону
09:22
16 серія 1 сезону

В саду гуляють Махідевран з Мустафою і Гюльніхаль з Мехметом і служницями. Гюльніхаль просить Гюльшах доглянути за Мехметом, а сама йде годувати Міхрімах. Але Гюльшах і Махідевран пліткують, і не звертають уваги на дітей. Під час прогулянки Мехмет падає в басейн. Мустафа побачивши кола на воді, кричить.

Сулейман з Садикою цілуються в покоях, дівчина витягає захований ніж, але в цей час крики в саду відволікають султана і не дають Садиці, здійснити свій план вбивства Султана. Сулейман, вискочивши на балкон бачить, що Мехмет впав в басейні, і дико кричучи, біжить в садок.

Махідевран рятує Мехмета. Мустафа плаче. Султан обіймає Мехмета, і просить терміново віднести його в будинок, він дякує Махідевран за порятунок сина. Ібрагім, вийшовши з покоїв почувши шум, запитує охорону, що трапилося. Ті відповідають, що султан побіг в сад, він теж біжить туди.

Махідевран бачить на терасі Вікторію, і застигає в шоці. Підбігає Ібрагім, і питає чи все в порядку, і тут бачить погляд Махідевран, і теж помічає Вікторію. Мустафа просить піти до братика, так як він дуже злякався.

Садику відправляють назад з покоїв Султана. Садика приходить в гарем, там все її розпитувати, де вона була, не в султана чи на хальветі, але та мовчить. Одна з дівчат, піддягає її, що на неї султан не зазіхне, і вона лізе битися. Їх зупиняє Нігяр і теж запитує, де вона була. Та говорить. Що їй не можна говорити про це. Нігяр все розуміє.

Гюльніхаль заспокоює Мехмета в покоях Махідевран. Гюррем дякує Махідевран за порятунок сина. Всі здивовані її покірністю і ввічливістю. Приходить султан з Мустафою. Гюррем ще раз дякує в його присутності Махідевран, і йде. Всі жінки здивовані її ставленням. Тта-тет з Нігяр Гюррем пояснює тій, що вестиме себе відтепер, як султана, а та розкриває їй секрет, що у султана була Садика. Гюррем тепер розуміє, нащо валід взяла ї з собою до Хатідже. Ваіде заспокоює ревниву Махідевран - всі жінки в гаремі мають змиритися з наявністю інших жінок у султана.

Левко ледь не побачив свою Настю, але йому це не вдалося, оскільки вони відверталися при появі жінок Сім'ї.

Ібрагім приймає венеційського посла Меченіго, який прибув налаходжувати стосунки з новим візиром. Говорять про лютеранство, яке католики не визнають через те,що Мартін Лютер переклав Біблію з латині на людську мову (німецьку).

Гюррем радить Хатідже забрати з собою Садику в новий палац, і валіде доводиться таки віддати її. Садика опирається. А Матрахчі закохався у Садику, просить в Ібрагіма побачення. Поплічник Садики намагався згвалтувати Садику. Тому відрубали голову.

У Махідевран болить живіт, Гюльшах усім розпатякала, что та вагітна. Проте лікарка спростувала. А Гюррем знову вагітна. Гюьшах пропонує господині убити Гюррем.

В кінці 16 серії Левко малює портрет Сулеймана в саду. Приходять жінки...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 11336 | Додав: Roksolana | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 4.5/2