Середа, 24.04.2024, 01:44
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 18 серія 1 сезону "Левко"
09:26
18 серія 1 сезону "Левко"

Султан хвалить Левка за хорошу роботу. Гюррем, побачивши Левка, закашлялась. Вона виходить у сусідню кімнату, в її голові кружляють останні хвилини спілкування з Левком, вона втрачає свідомість. За нею іде Хатідже. Гюррем каже, що страждає через страх за своє кохання, якому всі заважають. Після цього Гюррем сниться Махідевран, яка ніби-то шантажує її Левком.

Султан продовжує розпитувати Левка про його життя, і запитує, чи не нудьгує він за батьківщиною. Той відповідає, що у багато мало роботи, і він збирається скоро додому. Але султан каже, що тепер він вільний від весілля і можна продовжити малювати його портрет.

Махідевран від цікавості, просить у валіде піти подивитися, що з Хюррем. Та її відпускає.

Хатідже здивована настільки швидким погіршенням здоров'я Хюррем, і та жаліється Хатідже, що це вона після пологів така чутлива. Мовляв, вона боїться, що їй знову будуть будувати підступи, псувати її відносини з Султаном, наговорювати на неї. Махідевран підслуховує їхню розмову. Хатідже заспокоює її, кажучи, що тобі ще треба, султан носить тебе на руках, просить її заспокоїтися. Заходить Махідевран і каже, що її прислала валіде, але Хюррем просить їх піти, і що вона зараз прийде. Ті йдуть. Хюррем плаче, і знову згадує набіг, і каже що не може цього бути, він помер. Умивається і, натягнувши посмішку, повертається.

Ібрагім, бачачи, як Матракчі дивиться на Садику, пропонує Хатідже їх одружити.

Ахмед-паша призначає себе султаном Єгипту і влаштував сепаратизм. Сулейман відправляє Ібрагіма в Єгипет покарати зрадника. Це небезпечна місія, Хатідже дуже хвилюєтся, аж погіршується здоров'я. Виявляється, вона вагтна.

Мустафа урочисто отримує першу шаблю.

Султан запросив Левка у сад малювати його портрет. Потім він захотів портрет з коханою. Гюррем усіляко намагалася уникнути своєї участі, але їй не вдалося.

"Мій мускус, мій аромат, мій скарб, моя кохана, мій сяючий місяць, моя рідня, мій близький друг, неземної краси султана, доле, воле, пташко, мої райські сади, моя весно, голубко, кохана. О солодка усмішко!" - трохи лірики від Сулеймана. Гюррем випросила для себе і дітей розширення житлової площі за рахунок колишніх покоїв Хатідже: "Увесь палац біля моїх ніг: великий сад, покої... Я наглядатиму наче сокіл". Махідевранв істериці.

В кінці 18 серї Гюррем вдається зустрітися тет-а-тет з Левком у палаці Ібрагіма: "Це іронія долі. Я намагаюся забути. У мене є діти і султан. Я його дуже кохаю. Левку, їдь!". Їх підслухала Садика. Гюльнігаль нападає на Нігяр.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 10758 | Додав: Roksolana | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 0.0/0