Четвер, 28.03.2024, 18:26
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 21 серія 1 сезону "Московка"
19:16
21 серія 1 сезону "Московка"

Султан чпокнув Садику і відправив з покоїв, та невдоволена уходить. В коридорі її голою зустрів Ібрагім. Вони перекинулися цікавими поглядами. Гюльнігаль несміливо натякає Гюррем, що Сулейман у палаці Ібрагіма залишився з Садикою. Садика плаче і відмивається в хамамі: "Пробач, Аріелю. Я не хотіла тебе зраджувати. Це сталося зненацька. Я без зброї. Я не змогла його вбити. Я з твоїм вбивцею... Пробач мені! Я собі ніколи не пробачу!". Вранці Ібрагім наказує Садиці усе забути. Гюррем поїхала перевірити палац Ібрагіма, і знаходить сукню Садики. Потім цілий вечір плаче. А її на хальвет викликає Сулейман, влаштував романтичну вечерю. Султана жаліється тому, що сумувала вчора без нього.

Не бачачи віддачі від Нігяр, Махідевран намагається її підкупити.

Нігяр плакала в коридорі через свої проблеми, її пожалів Ібрагім. Та полізла цілуватися. Він її відштовхнув зі словами: "Ти певно з глузду з'їхала, жінко?!", але... задумався.

Ферхата-пашу, чоловіка Бейхан-султан, звинуваченого у перевищенні влади, з подачі султана приговорили до страти. Бейхан в цей час була у Хатідже, а коли повернулася, Сулейман її повідомив. На що та: "Вирок? Стратили? Ферхата вбили? Не торкайся! Не піходь! Ти вбивця! Як і батько! Як же ти міг?! Як ти міг, брате?! Ви мені лише володар, але не брат більше. Ви не рідний..."

"Ти не розумієш, Хатідже. І ти зрозумієш. Зрозумієш тоді, коли наш брат уб'є твого
чоловіка..."
- Бейхан про смерть Ферхата.

"Уперше від мого рішення постраждала сім'я. Я позбавив своїх небожів їхнього батька." - Сулейман до Ібрагіма.

"Я боюся, батьку. Я боюся, що стаю тираном." - роздуми Сулеймана.

В гарем прибули нові дівчата. Серед них і особливий подарунок Сулейману - московка Таня Лєвіна, нібито повія і не рабиня. Нігяр доповіла Гюррем, що Таню готують для Сулеймана. Султана відпустила своїх папужок зі словами: "Летіть додому, у край щасливий, у край кохання. Ви вільні! І бережіть там своє кохання, бо тут його немає. А смерть є. І страждання".

В кінці 21 серії кортеж з Таньою направляється золотим шляхом, але раптом зупиняється. До покоїв Сулеймана заходить Гюррем, з кинжалом і словами: "Поки ти спиш з іншими, я щодня помираю, Сулеймане! Убий мене, відразу вбий мене".

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 9411 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 0.0/0