Четвер, 18.04.2024, 12:53
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 136 серія (27 серія 4 сезону) "Полювання на Рустема"
19:59
136 серія (27 серія 4 сезону) "Полювання на Рустема"

136 серія

Яничари впізнали Сюмбюля і розгромили його кав'ярню. Зрештою Сюмбюль передав бізнес своєму компаньйону Якубу і пішов служити султані. У місті зчинився бунт. Рустем без статусу великого візира боїться за своє життя. Гюррем хоче забрати Рустема з сім'єю до себе в палац, проте Сінан не радить, бо тоді гнів перекинеться на неї. Сінан пропонує їх вивезти в Узкюдар. Джихангір кілька днів нічого не їсть і дуже занедужав. 

Коли батько спохватився, Джихангір втік в ліс. Сулейман його знайшов, але Джихангір відцурався батька:

"Того дня не лише мій брат, а й ви померли для мене! Мій батько теж помер". У Джихангіра починаються нестерпні болі. Лікарі за згодою султана дають йому опіум, той улітає.

Сім'ю Мустафи перевозять в інший палац. Карета з Мехметом (сином Мустафи) їде у невідомому напрямку за наказом володаря.

Гюррем плаче і згадує відверту розмову з Мустафою.

Атмаджа, в якого влучила стріла, вижив. Його виходив якийсь добрий селянин. Атмаджа зустрівся з агою яничар Хусеїном і планують позбутися Рустема. Рустем очікує, що володар поверне йому посаду. А Хусеїн і Атмаджа завдяки зраднику поникають в палац Рустема. Рустем з сім'єю тікають підземними шляхами. Їх наздоганяють, проте прибуває Баязид і всіх розганяє. Атмаджа хотів з лука вбити Рустема, проте не вдалося. Рустем і сім'я втекли. Проте наступного дня протестний натовп підійшов до палацу.

"Виживають ті, хто не втручається і стоять осторонь. Бо якби виживали сміливі, Мустафу б ніколи не стратили." - Селім Ахмету-паші.

"Колись це зоряне небо обертатись почало. Чи хтось колись насмілиться зупинити його?" - Джихангір полетів з кінцями...

136 серія завершилася виходом Баязида до протестувальників.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

118

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 20862 | Додав: meri7837 | Рейтинг: 3.6/8