Четвер, 18.04.2024, 04:30
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 29 серія (5 серія 2 сезону) "Держава - це Я!"
21:23
29 серія (5 серія 2 сезону) "Держава - це Я!"

Всі плачуть і кричать. Ібрагім мало не плаче з жахом дивиться на дитину. Тут Гюррем береться рятувати дитину і витягує з горла річ, яка перекривала горло. Дитина одразу закричала. Ібрагім з вдячністю дивиться на Гюррем. Хатідже щаслива.

Султан відвозить Ізабеллу в палац на своєму коні, і передає її Сюмбулю, а сам їде. Ізабелла дивиться йому вслід.

Хатідже дякує Гюррем за порятунок сина, але вона їй каже, що їй достатньо того, що вона щаслива. Вона збирається їхати, її приходить в зал подякувати Ібрагім. Він просить забути все, і дякує за сина, що він їй зобов'язаний за життя сина. Але вона нагадує йому, за безневинно забране життя, і просить вказати їй дорогу, як їй очиститися від тієї крові, в якій забруднені її руки.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Принц Фредерік збирається в плавання, в цей час йому приносять листа від Грітті, в якому він повідомляє про полон його нареченої. Фредерік збирається плисти за своєю нареченою. Він просить допомоги у свого дядька Фердинанда, але той відмовляє в допомозі, і воліє послати послів з грошима. Тоді принц вирішує інкогніто поїхати визволяти кохану.

Ізабеллі обробляють ноги. Вона скаржиться служниці, що втекти звідси неможливо, он як легко її співав султан.

Валіде з Махідевран приїжджають привітати до Хатідже з сином. Гульфем говорить, що пологи були важкими, і якби не допомога Гюррем, могло все бути погано. Валіде здивована. А Махідевран знову злиться.

Султан сидить і згадує Ізабеллу, як він її віз. Приходить Сюмбюль і доповідає про народження сина у Хатідже. а потім доповідає, що у принцеси все гаразд, і султан наказує відвести до неї лікаря для огляду. Той обіцяє вранці відвезти.

Гюррем через Гюля рознюхує про наявність жінки в мисливському будиночку жінки-венеціанки (Ізабелли). Оскільки жінку туди привів Ібрагім, Гюррем розповідає про це Хатідже. Та влаштовує істерику на тему "Держава - це я!".

Фредерік пропонує Сулейману викупити Ізабеллу за 20.000 дукатів, проте султан відмовляє. Він провокує принца на війну. Ізабелла таємно переписуєтьсяз Фредеріком, але переписку таки перехвачує Сулейман.

Балібей залицяється до дочки торговця Армі - слідкує за нею, приходить додому, лізе в вікно.

"Я - Ібрагім. Ібрагім, який з 10-річного хлопчика з Парги, що плакав від страху посеред моря, перетворився на друга Володаря всього світу, його зятя та великого візира. Я - Ібрагім, що звеличив себе і свою родину з-поміж інших творінь Господа. Я хочу, щоб мої діти і онуки побачили вилиту в добу Розквіту, золоту статую свого батька і діда, що стоятиме поруч із фігурами Геракла і Аполлона. Мої піддані, що населяють сім пагорбів столиці і три континенти, будуть падати переді мною на коліна." - Ібрагім любується в саду статуями.

Гюррем повідомляє Хатідже про жінку в мисливському будиночку, та не вірить, і в підсумку просить Гюррем залишити її одну. Ізабелла пише лист нареченому і просить служницю з гарему відіслати його її нареченому, але та відмовляється. Ізабелла просить її ще раз і каже, що там немає нічого, тільки про її здоров'я. Та бере листа.

У коридорі гарему Сюмбюль бачить служницю з мисливського будиночка і цікавиться, що вона тут забула. Та не знає, що відповісти і тут Сюмбюль бачить краєчок записки у неї в декольте, вона віддає його йому і повідомляє, що цей лист просили передати Грітті від принцеси. Сюмбюль забирає лист і передає султану.

Хатідже чекає Ібрагіма, вона виганяє Нігяр з кімнати, та не хоче залишати її одну, але Хатідже з криком її виганяє. Приходить Ібрагім і вона його запитує, про жінку в мисливському будиночку. Той питає, звідки вона дізналася? Але Хатідже кричить: відповідай! Той не знає, як сказати не розголошуючи таємниці. За дверима їх підслуховує Нігяр.

Хатідже продовжує кричати на Ібрагіма, що вона морочиться з дитиною, а він розважається з іншого. Ібрагім не витримавши, теж кричить на неї, щоб вона вибирала слова, щоб потім не пошкодувати про них. Може я про тебе самого пошкодую потім, каже вона. Ібрагім питає, що це за слова.

Він її питає як вона могла його запідозрити в зраді, повірити чиїмось словам. Тоді, каже вона, розповідай все, я хочу все знати. До дверей підходить Гульфем і цікавиться у НІгяр, що вона робить біля дверей. Та каже, що прийшла на крики. Та просить її допомогти і відправляє її наверх.

Ібрагім викладає всю правду і потім просить побачити сина. До султана приходить Сюмбюль з листом Ізабелли до Грітті. Служниця перекладає його, в ньому вона обзиває султана варваром і ще багато чого і просить врятувати її з цього османського пекла. Султан оскаженілий просить усіх піти, а сам поринає в думки.

Ібрагім починає розповідати, що він не може їй все розповісти, що він служить династії. У відповідь чує, що династія - це вона, і він служить їй. А якщо він їй змінить, то втратить усе.

Сулейман відправляє Ібрагіма придушити заколот у провінції. Хатідже просить валіде вплинути на Сулеймана, щоб той залишив Ібрагіма вдома, проте наразі - безрезультатно. Валіде порівнює того з султаном Селімом, натякає на тирана. Цим закінчується 29 серія.

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал . У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7055 | Додав: meri7837 | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0