П`ятниця, 19.04.2024, 19:51
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 30 серія
07:41
30 серія

30 серіяСулейман наказує собі упокорити гординю, інакше вона вб'є його. Згадує, що його мати теж попереджала його про це. Хюррем запитує Ібрагіма, що у нього є проти неї. Той відповідає, що поводься також, і смертний вирок тобі забезпечений, вона каже йому, що знайшла жінку, яку він ховає в мисливському будиночку.

Той, сміючись відповідаючи, що це гостя султана, а не його. Хюррем не вірить. У цей час з'являється Сюмбюль і повідомляє Ібрагіму, що захворів його син. той біжить додому. Гюррем намагається рознюхати у Сулей1мана, але той стривожений словами валіде. Валіде скаржиться Дайе, що син змінився. Та заспокоює її. Але валіде боїться, що він може щось учудити.

Приходить Махідевран, але валіде просить Дайе відіслати її, вона не хоче з нею розмовляти. Та, злюща, іде, Хатідже плаче, що син Мехмет ніяк не заспокоїться. Гульфем її заспокоює. Нігяр пропонує скупати його.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Фредерік переодягається в прислугу і намагається проникнути до Ізабелли, проте йому не вдається. Його кидають в темницю. Балібей виступає перекладачем.

У палаці Ібрагіма купають його сина, в цей час він приходить. Хатідже пояснює, що у нього раптово піднялася температура. Той кричить, щоб прислали іншого лікаря. Хюррем в своїх покоях біситься, що Ібрагім їй бреше про мисливський будиночок, щоб посварити з султаном.

Нілуфер пропонує їй з'їздити до Хатідже і там все дізнатися. Та погоджується і збирається туди. Султан з Балібеєм їдуть в мисливський будиночок і обговорюють справи в Анатолії. Він пропонує йому вартувати принцесу самому. У цей час їм назустріч ведуть Фредеріка. Ізабелла плаче, і каже, якщо з ним щось трапиться, вона вб'є султана.

Ізабелла нічого не їсть, вимагає зустрічі з султаном. Нарешті той приїздить до неї, вони мають гарячу норовливу розмову, Ізабелла просить не вбивати її коханого, інакше вона щось з собою зробить. Гюррем все ніяк не вгамує свою допитливість, а тому причаровує султана своєю легендарною жовтою сукнею і прекрасними словами.

Белібей добивається уваги Армін, дарує їй ланцюжок, куплений у її батька, і вперше цілує її. Тато знаходить це намисто і забороняє дівчині виходити з дому. Балібею ж наказує триматися подалі.

Хатідже наказує прикрити статуї в саду, бо через них Ібрагім не повернеться. Холопи побачили це і подумали, що без невірного Ібрагіма все повертається на свої місця.

В кінці 30 серії Гюррем стежить за Сулейманом, який прибув у мисливський будиночок. А в ньому... Ізабелла роздягається перед Сулейманом...

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7195 | Додав: meri7837 | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0