Субота, 20.04.2024, 12:02
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 31 серія "Гюррем та Ізабелла"
07:52
31 серія "Гюррем та Ізабелла"

31 серіяІзабелла роздягнулася перед Сулейманом. Той подивився, підняв їй одяг і поїхав додому. Принцеса в сльозах, накручує себе, що султан з неї знущається.

Гюррем їде до мисливського будиночка і бачить Ізабеллу з султаном разом, та ще більше накручує себе на його зраду. Від люті аж задихається. Прибувши до палацу, вона допитує Сюмбюля, і той пд тиском погроз усе розповідає. Гюррем продовжує думати про зраду. Проте Сулеман, повернувшись додому тут же кличе Гюррем на хельвет.

Принцеса закривається у себе в кімнаті і підпалює занавіс. Але її врятують і султан поселить її до Хатідже.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Я померла, коли благала тебе оголеною! Тому хотіла усе спалити! Якщо ти з цим не покінчиш, я підпалю тут усе - і себе, і тебе теж...!" - Ізабелла Сулейману про ситуацію, що склалася.

Принцеса Ізабелла у вогні. Непритомну її виносять з палаючої кімнати. Белібей сумує у барі через нещасливе кохання. Тато сварить Армін. Сулейману повідомляють про Ізабеллу і він посеред ночі покидає ліжко Гюррем і їде до мисливського будиночка. Ізабелла жива. Гюррем в роздумах. Ізабеллу перевозять у палац Хатідже-сулатн.

Белібей повідомляє Гріті, що принцеса загинула в пожежі, і просить передати послу. Белібей просить у батька Армін руки і серця дочки, а той пояснює йому, що його дочка - єврейка, і не може вийти заміж за Белібей-мусульманина. Батько намагається вивезти Армін подалі з міста, але Белібей викрадає її у нього з-під носа.

На полі бою повстанці не йдуть на мирову з Ібрагімом: "Османська імперія - не племінна демократія, вона керується законами". Ібрагім жорстоко придушує повстання в Анатолії,через 23 дні повертається в столиці і отримує похвалу від султана. Ібрагім, повернувшись, обурений накритими статуями і наказує їх розкрити. Парочка трохи посварилася з цього приводу. Ізабелла до того часу вже вивчила османську мову.

Махідевран дізнається про гостю у Хатідже і терміново разом з Гюррем їде до Хатідже. Гюррем ще не в курсі подій, а побачивши її, ладна розірвати, проте стримує себе. Гюррем просить Нігяр слідкувати за Ізабеллою і доповідати їй. Нігяр нагадує тій, що вона благала Гюррем простити її, але та не захотіла. Гюррем же каже, що це шанс заслужити прощення.

Фердинанд не вірить, що Ізабелла загинула, він вважає, що її вбили, а тому хоче війни. Папа Римський пояснює тому, що його війну ніхто не підтримає - Франція розбита, Італія розділена, Угорщина під контролем османів.

Сюмбюль вигнав Гюля, бо той хропів у заважав йому спати. Ґюль-Ага засинає поміж дівчат.

В кінці серії Сулейман посварився з Гюррем і цілується з Ізабеллою.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 6657 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0