П`ятниця, 19.04.2024, 14:54
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 32 серія
08:09
32 серія

32 серія Султан цілує Ізабеллу, коли вона цього не очікувала, та хоче його вдарити, але не виходить. Сулейман повідомляє Ізабеллі, яка думає, що принц Фредерік страчений, що той звільнений і повертається додому, а вона - для всіх мертва, жертва пожежі. Їх перший поцілунок. Розмова не задалася, Сулейман анказує відвезти принцесу знову у палац.

Гюррем і досі б'ється у ревнощах Сулеймана до Ізабелли.

Гюль помічає зникнення 13 золотих монет і підозрює у цьому Сюмбюля.

Ібрагім допитується у Ніґяр, чим займався Сулейман та Ізабелла у мисливському будиночку? У Гюль-Аги пропали гроші, підозрюючи Сюмбюль-Агу у крадіжці, він ховає гроші в лісі. Гюррем просить Гюль-Агу спіймати змію, яка перелякала весь сад, для неї на потім.

Поки батько збирався сховати Армін, Белібей викрадає її і ховає у Матрахчі. Батько шукає її і погрожує поскаржитись Ібрагіму. Армін починає все приязніже ставитися до свого залицяльника, готує йому вечерю і проводить з ними вечір у домі Матрахчі, яким сам доречно кудись зник, залишивши їх на самоті. Батько таки добирається до Ібрагіма і розказує йому про викрадення дочки. Ібрагім наказує Белібей до ранку повернути дочку на місце.

Гюррем, дізнавшись, що султан цілувався з принцесою, негайно йде до тієї та погрожує їй. На вечір Хатідже вмовляє Сулеймана повечеряти у них. До вечері, на якій опинилася султана, приєднується і принцеса на зло Гюррем та хвалить Сулейана. А потім переводить свою увагу на Ібрагіма, чим одним завдає незручностей, а султану тішить. Це стало ще однією можилвістю скаржитися Гюррем Сулейману на Ібрагіма.

Ібрагім потай від усіх відвозить кастильску в храм на сповідь, де вона поміж іншого просить священника про щось, бо більше немає кого... Священник передає інформацію Грітті. Тим часом султан відсторонює Ібрагім від догляду за принцесою і віддає її під контроль Белібея, який відвозить її у мисливський будиночок. Грітті пише листа принцові Фредеріку.

У Ібрагіма погрішується здоров'я.

Султан дарує принцесі прикрасу з яскравим камінням, яку він довго робив при Гюррем. Хоча й принцеса проти подарунка, але не повернула його. В кінці 32 серії Гюррем приходить до Ізабелли. Принцеса намагається пояснити Гюррем, що ревнувати нічого - вона заручена і без Сулеймана, проте султана не поспішає вірити...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7297 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 4.0/4