Четвер, 28.03.2024, 13:10
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 141 серія (32 серія 4 сезону) "Страта Ахмета-паші"
12:04
141 серія (32 серія 4 сезону) "Страта Ахмета-паші"

141 серія

Сулейман викликає Мехмета-пашу стосовно скарг з Єгипту щодо високих податків. Той усе заперечує, податки залишилися ті ж. Сулейман наказує Ферхату перевірити, проте той за документами нічого не знаходить. Рустем, знаючи що Сулейман слухає диван, дозволив собі спровокувати того на розмову про гроші Єгипту.

Гюррем і Сулейман зібрали свою велику сімю разом. Схоже на мир. Селім хоче провести обрізання Мурада в столиці. Гюррем проти, а Сулейман погодився. Баязид теж проти. 

Джанфеда каже Нурбану, що Газенфер у неї закоханий, треба його віддалити від гріха подалі. Але Нурбану проти - їй потрібен такий відданий ага.

Рустем от-от доведе невинуватість Баязида, проте Гюррем хоче, щоб за це відповідав лише Ахмет, а Селіма не чіпали. Рустем погоджується, але за однієї умови - султана однозначно підтримає Баязида. Рустем про все доповідає султану. Мехмет попереджує Селіма про це. Султан викликає Мехмета, той каже, що нічого не знав, і радить стратити Ахмета. Сулейман збирає диван і вручає Ахмету чорний каптан, що означає страту. Великий візир спробував дорікнути володарю його обіцянкою не вбивати. але не вийшло. Гюррем аж пищить, розповідаючи цю новину Фатмі. Крім того нагадала Нурбану про вірність, яку саме застала біля Фатми. Поки Фатма бігла до дивану, Ахмета там же задушили. Сулейман знову призначає Рустема своїм повноважним представником, але попереджує про долю Ахмета-паші.

Сулейману приснився Мурад на троні.

Газенфер викликав Нурбану в сад на побачення. Хотів подарувати їй каблучку. Їх застукала Хуріджихан і йде все розповісти. Нурбану спочатку благає ту не розповідати, потім переходить на грубощі, врешті дівчата зчіпляються і Нурбану вирубає суперницю підсвічником по голові. В цей час Гюррем заявляє Баязиду, що вона бачить його престолонаступником. Нурбану повертається на святкування обрізання як нічого не трапилося. Хуріджихан очуняла і теж приповзла. Проте втратила свідомість, нічого не сказавши. Володар саме відправляє синів по своїх санжаках.

Нурбану нервується, це помічає Рустем. Лікарка знаходить на тілі Хуріджихан синці і вважають, що вона не сама вдарилася головою. Нурбану помічає, що втратила сережку. Фатма прибігає до Гюррем і звинувачує ту в нападі. А тим часом в коридорі палацу знаходять кров і хустинку султани. Баязид знаходить сережку на місці злочину.

До Махідевран приїздить виконавча служба. Та всіляко проклинає Сулеймана. Але також Сулейман наказав забрати Наргізшах в столицю і видати заміж за бейлер-бея. Цим закінчилася 141 серія.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

129

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 18583 | Додав: meri7837 | Рейтинг: 3.0/4