Середа, 24.04.2024, 09:26
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 33 серія "Я намагаюся подати руку дружби, валіде"
08:24
33 серія "Я намагаюся подати руку дружби, валіде"

33 серіяСулейман забезпечувати охорону Ізабелли призначає Балібея, відсторонивши від цього Ібрагіма після того, як він зводив принцесу в церкву. Тим часом батько Армін жаліється Ібрагіму на викрадення дочки Балібеєм. Ця інформація доходить і до Сулеймана. Султан наказує вирішити питання, але дуже лояльно. Гюррем їде до Ізабелли в мисливський будиночок, ще не відремонтований після пожежі, в який Сулейман наказав відправити принцесу, щоб не заважала Хатідже. Султана в чергове погрожує Ізабеллі та помічає подаровану Сулейманом прикрасу. Гюлю вона наказує спіймати отруйну змію в саду і щось замишляє...

Гюррем має складну розмову з Валіде в присутності Хатідже щодо того, що Валіде підсунула султану іншу жінку. Висловила тій усе, що накипіло! Навіть пригрозила. Валіде у відповідь наказує виселити Гюррем з її розкішної кімнати. Гюррем вважає, що валіде розпочала бойові дії.

Ібрагім нездужає. Нігяр розповідає йому, що Гюррем щось хоче від неї.
Ситуація з Балібеєм докочується до Ібрагіма. Той наказує переконати батька Армін дати згоду на одруження. Тим часом Армін сама повертається до батька. І захворіла.
Гюррем наказує спіймати змію в саду і відправити її до Ізабелли. Валіде запрошує Ізабеллу у султанський палац без відома султана, але той не проти. Гюррем просить Ібрагіма відправити Ізабеллу з палацу, пропонує мир, але той відмовляє. Гюррем приходить в покої до Сулеймана і порушує милу розмову з Ізабеллою. Питає у коханого, чому той подарував кольє Ізабеллі, той її дражнить, вона давить на совість. Сулейман пояснює валіде, що Ізабелла - це лише державна справа. Гюррем іде плакатися до свого коника Лицаря. Приходить Сулейман її заспокоїти, султана давить на жалість, вважає, що той її розлюбив. Султан і їй порвторює, що принцеса - лише державна справа, обіцяє, що коли прийде час, він її відправить.
Нігяр робить Ібрагіму обтирання спинки. Це побачила Хатідже, проте та відбрехалася, Ібрагім її підтримав. Хатідже висилає ту назад до Валіде.

Сюмбюль знайшов, де Гюль у лісі ховає золото, і вкрав його.

На дивані Ібрагім розслідує слова чоловіка, який вважає пророка Іссу вищим за Мухамеда згідно зі своїм тлумаченням Корану. Сулейман слухає за стіною. Після дивану він дає усім суддям прочухана за те, що вони не змогли перечити лже-вченням. Після цього паша падає без свідомості.

Поки Гюррем з Ніґяр мчаться до Ібрагіма кожна зі своїми почуттями, султан провідує Ізабеллу. Гюррем сідає у ліжко до Ібрагіма і насолоджується станом Ібрагіма. Тут він раптово зривається і кричить "Не помру". Тим часом змія кусає принцесу при Сулеймані в ногу. Він висмоктує яд. Гюррем ледь не задушила Ібрагіма.

В кінці серії Гюррем прийшла провідати Ібрагіма, який уже доконує. А Ізабеллу на очах в Сулеймнаа кусає змія.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 5612 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0