Середа, 24.04.2024, 12:34
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 35 серія (11 серія 2 сезону) "Ібрагім використовує щоденник Левка"
08:39
35 серія (11 серія 2 сезону) "Ібрагім використовує щоденник Левка"

35 серія

Ібрагім бере щоденник Левка і несе його до Сулеймана. Там він застає і султану. Султан дає його читати Гюррем, оскільки в ньому все написано українською. Та потихеньку, але читає про те, що Левко таємно її кохав. В цей час їх перериває Сюмбюль звісткою про те, що Хатідже наклала на себе руки. Це відволікає усіх від султани. Гюррем викидає щоденник у вікно, а його забирає Ґюльшах, помічниця Махідевран.

Провідати Хатідже йде Ізабелла. Там її зустрічає Гюррем та пропонує допомогу у втечі.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Ґюльшах приносить щоденник Махідевран, вони ще не знають, що в ньому, але розуміють, що там може буди щось важливе. Гюррем наказує Гюль-Азі знайти цей щоденник за будь-яку ціну.

Хатідже покидає палац Ібрагіма і переїджає в Едірне. Їхні стосунки дуже охололи. Ніґяр призначають старшою служанкою в Ібрагіма.

Хатідже переїхала до Валіде. Ібрагім зустрічає Гюррем та погрожує, що знищить її і без щоденника Левка, який уже зник для обох. Махідевран виловлює Ніґяр і заставляє її читати щоденник Левка, тому що та знає українську. Ніґяр каже, що якась дівчина з гарему в ньому записувала, що з нею було, і ніякого відношення до Гюррем цей текст немає.

Ібрагім доручає Ніґяр шукати щоденник Левка. Ґюльшаг пропонує Махідевран доручити читання щоденника комусь іншому. Вона знаходить іншу дівчину-перекладачку, проте в цей час Ніґяр проникає в покої і краде зошит. Проте зошит нікому не віддає.

Батько повертає Армін до міста, бо вона нездужала від самоти. Викликаний Белібеєм лікар, який врятував Ібрагіма, виявляє у неї чуму. Одна із дівчат у гаремі теж конає від чуми.

Гюррем прогулюється на конях з Сулейманом лісом, намагаючись відволікти його увагу від втраченого щоденника. Там вони натикаються на Ізабеллу. Сюмбюль підслуховує, що Ізабеллу завтра викрадуть.

Ібрагім провів ніч з Ніґяр. Після цього виганяє у старий палац. Гюль-ага з успіхом відправляє Ізабеллу на іспанський корабель, який її очікував. Ізабелла зі сльозами на очах покидає Стамбул.

В кінці 35 серії Ізабелла спускається в каюту, а там її чекає Ібрагім...

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7308 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 2.0/1