Середа, 24.04.2024, 19:42
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 38 серія (14 серія 2 сезону) "Ізабелла зникла"
09:29
38 серія (14 серія 2 сезону) "Ізабелла зникла"

38 серіяГюль-ага стереже в пральні прицесу і тіло її служниці. Приходить Гюррем з Нігяр і веде з нею прощальну розмову: "Принцесо Ізабелло, до чого ти дожилась. Я сказала тобі їхати, навіть утекти допомогла, але ти не послухала, обманула мене... Думала я з тобою в ігри бавлюся? Бачиш що сталося? - це все через твою дурість. Шкода дівчину. Ти сказала, що любиш Сулеймана й боротимешся - поборолася, усе, моя взяла. А ти, хай як прикро, ти помреш". Гюррем наказує обох запакувати в мішки і викинути в море. Свідком суматохи стає Ґюльшах, проте толком нічого не бачить.

Вранці Сулейман зайшов до покоїв Ізабелли і був приголомшений її відсутністю. Махідевран доповідає Дайє, що Гюльшах бачила їх у ночі біля пральні, і вони всі йдуть до пральні, проте там порожньо.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Махідевран іде до Гюррем і запитує у неї, куди зникла принеса? Їхня розмова нічим не закінчується. Ібрагім читає лекцію усім підданим за те, що не вберегли принцесу. Після цього забирає Ніґяр з собою. Вона дещо йому прибріхує, а він лютий її проганяє, бо вважає, що та все зіпсувала.

Гюррем, розчісуючи волосся доці, розказує йому, що позбудеться усіх своїх ворогів по одному - Ізабелли, Ібаргіма, валіде, Махідевран, Мустафи... Їх розмову підслуховує валіде і шокована йіде до Сулеймана і висказує йому все, що думає про Гюррем. Вони з'ясовують стосунки. Сулейман викликає султану і має жорстку розмову з нею, яка, проте, закінчується пристрасним поцілунком. За цим спостерігає Махідевран. Гюрем зустрічає Ібрагіма в коридорі, вперше після гучної події і з усмішкою мовить: "Принцеса полетіла геть, аж цікаво, кого наступного ти мені протиставиш? ;)". Тим часом мадярська корона потрапляє до герцога Фердінанда. Цим вони хваляться перед Папою Римським, але той не зовсім задоволений. Ця інформація доходить до Сулеймана, проте, здається, це входило в його плани.

Сулейман призначає Белібея охоронцем покоїв. Валіде наказує поміняти прислугу Гюррем, а інших дівчат не підпускати і близько до неї під страхом виключення з гарему.

Хатідже зустрічається із чаклуном Якубом Ефенді. Той розповідає, що чиясь нестримна лють прикличе смерть у їхній, хтось із сім'ї возвеличуючись наближається до смерті. Та на це його підговорив Гюль-Ага. Після цього вона сама не в собі. Про це вона розповідає Ібрагіму, а той іде до нього поговорити про правду та руками охоронців вбиває його.

Сулейман замахнувся на Рим і християнство. Султан призначає Ібрагіма головнокомандувачем османського війська та готується до походу.

Нілумфар попереджає Гюррем про те, що Дайя Хатун її замовила. Султана переполохана і скрізь озирається. Гюль-Ага ловить Сюмбюля, коли той оголений розважається із підставною дівчиною з гарему. Він вимагає з нього все золото, яке той украв та ставить його на місце.

Поки Гюррем милася в душі, вбивають її улюбленого коня, подарунок султана, її ж кинжалом. Султана хапає кинжал і мчить на розбірки до Валіде... кінець 38 серії.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7588 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 5.0/1