Субота, 20.04.2024, 17:33
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 39 серія - Вбили коня Гюррем
09:36
39 серія - Вбили коня Гюррем

39 серіяСултана хапає кинжал і мчить на розбірки до Валіде. Хатідже допитується у матері, хто вбив коня? Та не зізнається. Після скандалу Гюррем самовільно повертає собі колишню прислугу, а увечері іде жаліється султану. Той наказує Белібею привести злочинця.

Малко-Чуглум веде розслідування, як Шерлок Холмс, і на ранок доповідає, що знайшов вбивцю. Він жорстко допитує Нілумфар, і та зізнається, що це вона вбила коня на замовлення Дайє, яка їй погрожувала смертю. Белібей доповідає про своє розслідування, але замовчує те, що кінці ведуть до Дайє (можливо побоявся Валіде). Валіде переводить стрілки на Гюррем. Сулейману не подобаються безпорядки у гаремі. У камері охорона душить Нілумфар...

Султан призначає Ібрагіма сераскиром (головнокомандувачем війська османського), піднімає йому платню до 3 млн. ахче та наділяє повноваженнями карати будь-кого на свій розсуд. Ібрагім тим часом вбиває ворожбита Якуба, який наплів Хатідже різних страшилок.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Сулейман відправляється у похід. Белібей забирає мадярську корону і султан направляє Белібея коронувати Яноша Заполья. В палаці у Відні відбувається засідання австрійського короля, де вирішується доля допомоги Австрії в обмін на поблажливе ставлення до лютеранців.

Тим часом Валіде та Махідевран жертвують людям м'ясо. Гюррем теж хоче творити добре. Ніґяр рекомендує робити їй добрі справи у святих місцях. І та іде за згодою до Валіде, а та дозволяє, якщо дозволить шейх. Сюмбюль від імені султани пише листа шейху. Шейї відповів, що наложниці гарему не годиться творити добрі справи.

Гюррем цікавиться у Дайє, що вона може вдіяти у такому випадку, і та розповідає, що для цього султані потрібно отримати волю, яку їй зможе дати лише султан Сулейман.

Ніґяр відправляють служити знову до Хатідже. Ніґяр перед від'їздом іде в сад і забирає записник Левка. Хатідже хоче знову побачитися з Якубом Ефенді, та їй повідомляють, що він мертвий, йому розпороли живіт та відрізали язик.

Гюльшах випадково помічає записник у Ніґяр і викрадає його. Він потрапляє до Валіде, яка знає українську. Валіде викликає Гюррем, це кінець... 39 серії. Валіде запропонуала Гюрре зникнути геть, аби уберегти життя дітей.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7273 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 5.0/1