Четвер, 25.04.2024, 21:12
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 3 серія 1 сезону "Перстень"
09:57
3 серія 1 сезону "Перстень"

Новий день Гюррем і Сулейман починають разом зі спільного сніданку. «Яка краса, обличчя, який запах. Усі думки про аромат твого волосся. Я вже втрачаю розумі від кохання. Життя моє ти, моє золоте колосся», - вірш Мухібі устами султана. Вдень султан таки вирвався у справах, а на вечір знову чекає кохану.
До угорського короля Лайоша прибуває османський посол з вимогою повернути борг. За слова «Султан Сулейман – великий правитель усього світу» Лайош тут же відрубує послу голову. Сулейман проводить військову нараду щодо походу. Ібрагім пропонує зробити вузькі кораблі для походу на Угорщину Дунаєм. Ахмед-паша назвав це мріями, але Султан підтримав Ібрагіма: «Спочатку створи мрію, повір у неї, а потім здійсни». Султану прислали голову посла у діжці меду. Сулейман вирішив іти у похід на Угорщину.
Махідевран побачила на руці у Гюррем свій, як вона вважає, перстень. Накинулася на Гюррем. Після цього Махідевран стало зле: «Гюррем називається її хвороба». Проте лікарка сказала, що Махідевран вагітна. Поки весь гарем святкує, Гюррем в печалі, влаштовує бійку з Айше.
Поки Сулейман переконував Мустафу, що Ібрагім – брат султана, Ібрагім пішов плакатися… : «Я Ібрагім – чужинець у кожній із чотирьох сторін світу. Вигнаний з раю пророками усіх релігій, що сняться мені. Ібрагім, який горить у власному пеклі, якого вночі мучать жорстокі кошмари».
Між Ібрагімом і Гюррем сталася перша перепалка. Гюррем прийшла до султана, а Ібрагім вирішив, що султан зайнятий у гаремі: «Коли я накажу тобі йти – йтимеш, скажу прийти – прийдеш». Тим часом Ібрагім і Хатідже мило перекидуються поглядами, кожен із свого балкону.
«Ні з ким не ділитимусь своїм болем. Кричатиму про своє горе в тиші. Усі, хто завдав мені болю, заплатять за це. Литиму сльози, лише оплакуючи родину. Я – Настя з України! Я з невільниці стану сильною жінкою і буду боротися! Я стану Гюррем-султан», - сценка з голубом.
Наступного дня Ібрагім передав Хатідже записку: «Султано, мої темні ночі освітили зорі. Ваша краса засліплює сонце. Місяць зашарівся і ховається. Ваша краса засліпила Вашого слугу Ібрагіма. Тепер так буде завжди». Посередником у спілкуванні парочки стає Гюльфем.
Гюррем просить Нігяр допомогти їй у навчанні, та радить звернутися до Сюмбюля. Той поламався, але погодився. Перший крок – стати Гюррем мусульманкою. Гюльшах підмовляє Айше на щось підле. 
У хамамі в Гюррем вкрали перстень. В гаремі провели обшук, але перстня не знайшли. Ним уже бавиться Махідевран. Сюмбюль про крадіжку повідомляє Ібрагімові. Охоронець покоїв вичитує Нігяр, та підозрює Айше. Під тиском Ібрагіма дівчина здає Махідевран. Ібрагім радиться з валіде, та обіцяє знайти вихід. Махідевран викликали до валіде. В цей час Дайє змусила Гюльшах віддати перстень. В результаті повторного обшуку перстень виявили у якоїсь дівчини. Дівчину вигнали з палацу. Гюррем не повірила у її причетність. Валіде вичитує Махідевран і каже, що більше ту не захищатиме.
У Махідевран розбилося дзеркало. Гюррем знову у Сулеймана. Вона приймає іслам. Махідевран реве. На ранок у неї стається викидень. В кінці 3 серії Махідевран у злості накидається на Гюррем і... вбиває її?

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 13046 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 4.3/7