Четвер, 25.04.2024, 16:56
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 41 серія - Замах на Гюррем
19:46
41 серія - Замах на Гюррем

41 серіяНігяр вилазить на балкон та збирається стрибнути, але її рятує Ібрагім. Листа знаходить Хатідже, Ібрагім блефує, що це секретний державний лист, і це спрацьовує - Хатідже його не читає.

На базарі ходять чутки що похід османів на Відень не був переможним і закінчився поразкою, а Сулейман влаштовує святкування на честь перемоги і обрізання його синів.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Гюррем влаштовує Сулейману лекції про демократію та гендерну рівність, шлюб і перелюбство. Султан обурений, що Гюррем відмовила йому у хельветі і наказує Валіде виселити Гюррем з палацу. Гюррем розмовляє з султаном і розуміє свою стратегічну помилку, проте не здається. Усі переконують Гюррем вибачитися. Хатідже розповідає султані, що падишахи віддавна не одружуються, і шлюб неможливий. Та це не переконало Гюррем, вона виїжджає... $CUT$

І тим часом Повелитель запрошує до себе Махідевран. Махідевран святкує перемогу. А султана, виявляється, написала відвертого листа Сулейману, який і зіпсував ніч з Махідевран.

"Володарю! Моє кохання до тебе засвідчить кожна жива душа! Навіть птахи в небі, навiть стіни в палаці знають про нього! Мене звинувачують, що я ошукала тебе. Я ж ладна пожертвувати життям, що ти у це віриш! Але в мене одна мета - бути гідною тебе як вільна жінка. Султане, у цьому перстні - моє серце, моя душа. Та нині я повертаю його у твої святі руки. Тільки я терпляче ждатиму, коли він знову стане моїм!
Нещаслива у коханні. Нещасна в житті. Гюррем."

Валіде вступає в змову з Ібрагімом, і, очевидно, готуються позбутися Гюррем:

"Паша, це терміново! Гюррем знову отримала переконливу перемогу. Не злічити скандалів, до яких вона причетна. Я про все знаю, і про те, що сталося з художником Левком — про те, як він загинув тут, у цьому палаці. Але не треба зараз про це. У нас є серйозніші проблеми — Гюррем хоче обдурити мого сина, щоб вступити з ним у шлюб. Якщо вона доможеться свого, горе буде всім нам! Думаєш Повелитель не погодиться? Вчора вночі він поїхав до Гюррем і досі там! Рано чи пізно вона отримає те, що хоче — доможеться свого. Це буде шлюб, який не укладали в нашій династії більше століття! Якщо їй ніхто не завадить...

Вона хоче керувати гаремом - сама чула ці слова! На черзі - ти, Ібрагіме! Потім я. Вона всіх нас позбудеться! Проте, поки я жива, ніхто на це не насмілиться! Але вона вже прибрала до рук мого сина. Можливо, колись вона ПРАВИТИМЕ ВСІМ СВІТОМ! Треба покласти цьому край, заради майбутнього Держави, заради щастя нашої Великої Династії!"

Пройшов місяць потому. Хатідже завагітніла. Сулейман приїздить до Гюррем побачитися з донькою. Переночувавши з донькою, він думає про свій вчинок.

"Я хочу бути справедливим, але не хочу розбивати маленьке серце невинної дитини. На скільки людина може бути справедливою до себе та своєї сім'ї? Чи можливо це, Сулеймане? Що змушує тебе приймати таке рішення? Гордість? Злість? Чи кохання, милосердя? Що важче Сулеймане? Прийняти рішення? Чи змінити його?"

Махідевран та Хатідже вирішили позбутися Ніґяр, видавши її заміж за Матрахчі.

Валіде нібито запрошує Гюррем у палац побачитися з дітьми, нібито увечері, щоб її ніхто не бачив. Темної ночі на кортеж Гюррем нападають - охорону вбивають, а її в останній момент рятує Балібей.

В кінці 41 серії Гюррем тікає темним лісом, а за нею біжить злодій з ножем. Гюррем падає в урвище без свідомості...

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 9718 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 5.0/2