П`ятниця, 29.03.2024, 06:19
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 42 серія (18 серія 2 сезону) "Одруження Гюррем"
20:07
42 серія (18 серія 2 сезону) "Одруження Гюррем"

42 серіяСулейман негайно вирушає на пошуки Гюррем. Балібею самовільно дала команду "зустріти Гюррем" Дайє, відчуваючи щось неладне, і, можна сказати, зрадивши Валіде.Дайє приходиться відповідати за свій вчинок перед Валіде. Каже, що таким чином намагалася саму Валіде захистити. Після нападу на Гюррем Сулейман повідомляє Валіде, що та залишиться у палаці. Ібрагім починає замітати сліди. Сулейман наймає свого пашу, який має потайки вести розслідування нападу на султану, потай навіть від Ібрагіма. Белібей, шукаючи ватажка розбійників з Матракчі, ловить його на базарі. Посередник тихенько зникає. Белібей починає допит.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Під час допиту ватажка бандитів Белібеєм втручається Ібрагім і вбиває його. Всі підтримують ту версію, що у бандитів не було замовника, проте Сулейман не дуже в це вірить. Гюррем дякує Дайє за порятунок, але та не зізнається в цьому.

Червень 1530 року. У місті відбувається масштабне святкування на честь обрізання шахзаде Мустафи.

Валіде готує для султана нову дівчину, 19-річну Мілу, проте султан не впустив її до покоїв, навіть, не дивившись. Валіде Султан іде з'ясосвувати, що сталося. Вона обіцяє зректися його, якщо той одружиться з Гюррем.

В кінці 42 серії Сулейман кличе Гюррем в сад. Там Шейх проводить їм церемонію одруження. В цей ча на Ібрагіма готується замах...

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 10938 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 4.2/6