Четвер, 25.04.2024, 07:01
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 44 серія (20 серія 2 сезону) "Поява Айбіге"
20:17
44 серія (20 серія 2 сезону) "Поява Айбіге"

44 серіяВаліде намагається розповісти Сулейману про зраду Гюррем з Левком, та султан не вірить. До покоїв Валіде кличуть Гюррем. Сулеймана ховають за ширмою. Валіде починає її "пресувати". Гюррем помічає Сулеймана і влаштовує спектакль. Султан повірив у невинність коханої.

Ніґяр, залишившись з Ібрагімом починає його ласкати. Сюмбюль це помічає і дуже за неї хвилюється. Хатідже впадає в істерику, вона ні з ким не розмовляє і ні на що не реагує. Знову страждають статуї. Гюррем її заспокоює. До них приєднується Сулейман і Валіде. Після цілючих джерел і опіки калфи Ібрагім одужує.

З карети виходить Ібрагім. Його обіймає Сулейман та Хатідже. Сюмбюль розказує Дайє про поцілунок Ніґяр Ібрагіма. Белібей веде стеження у барі.

Валіде розмовляє з Ібрагімом на тему Гюррем. Той пояснює їй, що султан доручив йому берегти її, як зіницю ока. Тут з'являється Гююрем, і Валіде тікає. Ібрагім пропонує їй мир, а вона - нову гру.

Сулейман починає з Ібрагімом розмову про Левка. Ібрагім заперечує інформацію про зраду Гюррем, тим паче йому самому не вигідно пояснювати, чому він мовчав про це весь час.

До палацу прибуває племінниця Валіде, кримська принцеса Айбіґе. Дівчина - чарівна, у чоловічому одязі. Вона зразу зацікавилася Гюррем з жіночої сторони та Балібеєм - з чоловічої..

Ніґяр виходить заміж. Матрахчі тим часом гуляє в барі. Гюль-Ага викликає Матрахчі на матрак. Ніґяр і Дайє плачуть, одна - що виходить заміж, інша - що не вийшла. Після весілля Матрахчі, не торкаючись Ніґяр, розлучається з нею. Виявляється, Ібрагім наказав йому розлучитися, оскільки він її кохає. Ніягр з Ібрагімом проводять вечір в ліжку. Тим часом Хатідже народжує... У неї народилися дівчинка та хлопчик.

Гюррем отримує довгоочікувану корону і зразу ж виходить на публіку. Більше всього незадоволена Махідевран. Гюррем просить у Валіде миру, але та відмовляє. Махідевран сама не своя. Сулейман вкотре зібрав жінок гарему і востаннє попросив шанувати Гюррем.

44 серія закінчилася пологами Хатідже і появою Ібрагіма після розлучення Матракчі з Нігяр.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Аяза-Пашу призначають виконувачем обов'язків візира.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 9258 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 2.0/1