П`ятниця, 29.03.2024, 09:36
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 45 серія (21 серія 2 сезону) Перша шлюбна ніч Нігяр
20:19
45 серія (21 серія 2 сезону) Перша шлюбна ніч Нігяр

45 серіяПісля весілля Матрахчі, не торкаючись Ніґяр, розлучається з нею. Виявляється, Ібрагім наказав йому розлучитися, оскільки він її кохає. Ніягр з Ібрагімом проводять вечір в ліжку. Тим часом Хатідже народжує... У неї народилися дівчинка та хлопчик. А Матракчі пішов у бар напився, розкриши секрет змови перед Бехрамом-Пашею.

З карети виходить Ібрагім. Його обіймає Сулейман та Хатідже. Сюмбюль розказує Дайє про поцілунок Ніґяр Ібрагіма. Белібей веде стеження у барі.

Валіде розмовляє з Ібрагімом на тему Гюррем. Той пояснює їй, що султан доручив йому берегти її, як зіницю ока. Тут з'являється Гююрем, і Валіде тікає. Ібрагім пропонує їй мир, а вона - нову гру.

Сулейман починає з Ібрагімом розмову про Левка. Ібрагім заперечує інформацію про зраду Гюррем, тим паче йому самому не вигідно пояснювати, чому він мовчав про це весь час.

Махідевран з'їхала з котушок - хамить і Валіде і султану. "Ви Гюррем-Султан дали свободу, то й мені дайте!" Шантажує султана, вимагає поїхати з палацу. На що Сулейман реагує жорстко - відправляє її з палацу саму - без сина.

Махідевран плаче. Сльози матері бачить Мустафа і йде до батька заступатися за неї. Він домовився з батьком, що вони разом з матір'ю поїдуть в Едірне.

Тату, чому мама плаче? Чому завжди сумна? У цьому палаці плаче лише моя мати! Чому інші жінки не плачуть? Чому лише мама страждає? Ти кривдиш її, тату? Чому так? Матір не залишиться у палаці, тут її сльози не висохнуть! Я цього так не залишу! Ніхто мою маму не скривдить! Бо я беру з Вас приклад! Як Ви вчили! Ви Валіде Султан завжди поважаєте і захищаєте! Не дозволяєте її кривдити. Бережете. Тому дозвольте і мені так ставитися до своєї мами. Я поїду з мамою у палац в Едірне.

Бехран працює на якогось вельможу. Він пробовтався повії, що це він організував замах на Ібрагіма. Повія розповілі це загулялому Гюлю, той - султані, а та - Ібрагіму.

Ібрагім дарує Нігяр будинок і планує зустрічатися з нею там.

На дивані читають лист від алжирського шейха, який розхвалює себе. Ібрагім через повію отруює Бехрама. Та щось пішло не так.

В кінці 45 серії Бехрам-Паша іде на аудієнцію до Сулеймана...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 8132 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0