П`ятниця, 29.03.2024, 03:32
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 49 серія (25 серія 2 сезону) "Айбіге хоче втекти"
20:30
49 серія (25 серія 2 сезону) "Айбіге хоче втекти"

49 серія49 серія починається продовженням сварки між Сулейманом та Мустафою. Мустафа дорікає батьку: "Хто вирішує наше майбутнє, батьку - Ви чи Гюррем Султан?", "Ви світом керуєте на трьох континентах, а жінці дати ради не можете!" Сулейман обурений, він нагадує сину, що з тим розмовляє не тільки батько, а й Повелитель! Мустафа уходить ображеним, нічого не добившись. Їхню сварку слухає Гюррем.

Після розбірок з Мустафою Сулейман вичитує Ібрагіма за те, що той не розповів про листа Гюррем. "Ібрагіме, те, що ти приховуєш від мене, не зробить тебе сильним!" Той пояснює це тим, що Гюррем все ж вижила і що вважав недоцільним турбувати полководця по таких дрібницях, що не хоче накаляти ситуацію між членами Родини. Але все ж такі аргументи - непереконливі. Ібрагім розпитує у Ніґяр про заколот, і та підтверджує, що за цим стоїть Валіде.

Нора, як виявляється, продовжує підпільно працювати на Гюррем. Її задача - звабити Мустафу для того, щоб Гюррем могла ним керувати. Гюль теж в курсі і працює над іміджем Нори. Мустафа таки ведеться на дівчину і та опиняється у нього в ліжку. Зранку Мустафа не може вилізти з ліжка з Норою. До нього приходить мати і вимагає, щоб той вибачився перед батьком. Мустафа прикидується хворим і не хоче трапезувати з султаном, більше того завтра збирається не йти на намаз! А це дуже небезпечний вчинок. Нора про все доповідає Гюррем.

Балібей жаліється Ібрагіму на поведінку Матрахчі, який постійно п'є. Айбіге хоче в Крим. Допомогти їй у втечі вона просить Балібея. Після палкої розмови Балібей цілує Айбіґе.

З'явилися нові обличчя Мехмета і Міхрімах.

Айбіґе просить у султана повернутися додому до батька, і той дозволяє. Мустафа дає Норі мусульманське ім'я Ефсун, що означає "чарівна". Белібей починає рити під відносини Ніґяр і Матрахчі та знаходить багато розбіжностей. Про це він розповідає Ібрагіму.

Мустафа відмовляється іти на ранковий намаз. Привести його до тями береться Ібрагім. Усі хвилюються. Ібрагіму вдається його вмовити. Мустафа просить пробачення у Сулеймана. Вони миряться.

Гюррем розмовляє з Абіґе і пояснює тій, що Белібей до неї не байдужий. Почувши новину, про від'їзд Абіґе Белібей засмутився

Валіде призначає Фатьму служницею Махідевран, а Фідан - калфою. Про це Гюррем скандалить із Валіде. Махідевран радиться із Валіде про прив'язаність Ефсун до Мустафи, і вони вирішують...

Коли Хатідже застала Ібрагіма з Матрахчі, Ібрагім повідомив про розлучення останнього. Хатідже хвилюється за Ніґяр. Ібрагім і Хатідже сваряться через його бажання себе увіковічнити.

В кінці 49 серії Мустафу і Айбіге сватає Валіде...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7545 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 4.3/3