Четвер, 28.03.2024, 17:15
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 4 серія 1 сезону
09:58
4 серія 1 сезону

Махідевран намагається привести до тями Гюррем. Приходить Гюльшах, каже: ппц, треба валити. Але Махі непохитна, щось хоче від трупа. Їх побачила Нігяр, покликала Дайє і Сюмбюля. Той теж каже ппц. Дайє пощупала пульс і повідомила, що Гюррем жива. Дайє наказує рятувати її потай. Поки володар нічого не знає, він втішає Махідевран після викидня, обіцяє, що та ще народить багато дітей. Валіде вичитує Махідевран, теж каже, що це ппц. Махідевран в своє оправдання наговорює на Гюррем. Сюмбюль лікує синці Гюррем сирим м’ясом ягняти. Поцікавитися ситуацією приходить Гюльшах. Марія теж починає нервувати.
«Султано, мої темні ночі освітили зорі, Ваша краса засліплює сонце, місяць зашарівся і ховається…» - Хатідже ніяк не налюбується листом Ібрагіма. Закоханий Сулейман наказує й Ібрагіму закохатися.
Сулейман на дивані узгоджує похід на Угорщину. Ватикан не схвалив того, що Лайош убив османського посла. Лайош борзіє. Легкі човни імені Ібрагіма уже готові. Вони дуже сподобалися султану Сулейману, а Ахмед-паша все з них сміється.
Сулейман викликає Гюррем. Ібрагім повідомляє тому, що Гюррем типу не хоче йти, невчасно… Сулейман наказав вдруге. А втретє пішов сам. Коли султан зайшов у кімнату, Гюррем відмовилася підводити голову, але все ж Сулейман все побачив: «Скажи мені, Гюррем, скажи, хто тебе образив? Я його страчу за одну твою сльозинку. Скажи, хто?». Гюррем ледь промовила «Ма-хі…», і поки султан відвернувся з розпорядженнями, похіхікала.
«Ти хто? Ти вже не моя Махідевран-султан. Кажи, що за шайтан у тебе вселився? Як ти смієш піднімати руку на мій гарем? Ти не її побила – мене! Я тепер і тіні твоєї бачити не хочу. І навіть чути тебе не хочу! Що ти накоїла? Махідевран, ти нас убила». Сулейман наказує валіде відправити Махідевран у старий палац, Мустафу залишити. Ібрагім намагається згладити ситуацію, пояснює все коханням.
***
Гюррем виходили, і ось вона уже з’явилась гарненька серед дівчат, каже, що сам султан лікував. Валіде якось вдалося залишити Махідевран у палаці. Сулейман надіслав Гюррем скриню дарунків. Дайє доповідає валіде, що Гюррем повернулася пихатою. Валіде обіцяє показати, хто в домі господар – султан повернеться, а наложниці не буде.
Лайошу доповіли про наступ Османів, той рже із Сулеймана.
Гюррем прийшла до Сулеймана в кабінет. Ібрагім спробував не пустити, проте султан почув її, і довелося впустити. Після побачення з султаном Гюррем зчепилася з Ібрагімом.
Валіде береться за особисте життя Хатідже. Улюблена донька, до речі, уже вдова. Хатідже з’їхала з теми.
В кінці 4 серії Сулейман парадом іде в похід на Угорщину.
«Я – Сулейман, син султана Селіма та Хафізи-султан; десятий султан Османської імперії; повелитель сефівідів, мавлюків Єгипту та басидів; правитель Сирії, Палестини та Хиджазу; володар Шовкового шляху та Дороги спецій, морів і пустель; спадкоємець усіх османських скарбів.
Я – Сулейман. Я поклався принести прапор моїх предків зі Сходу в саме серце Заходу, нести добробут і справедливість, усім землям, на які ступить моя нога, дарувати мир, спокій і достаток. Клянусь повернутися живим і примножувати багатство, яке щойно залишив позаду».

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 14530 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 4.0/11