П`ятниця, 19.04.2024, 21:42
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 111 серія (4 сезон 2 серія) "Лише Всевишній вирішує, хто зійде на престол"
19:43
111 серія (4 сезон 2 серія) "Лише Всевишній вирішує, хто зійде на престол"

111 серія

Звістка про призначення Селіма в престолонаслідний санджак усіх здивувала. Баязид в гніві, вимагаючи у матері пояснення, що в підсумку призводить до ще більш напружених відносин між братами. Мустафа знову розчарований. Тим часом Сесілія, дізнавшись про призначення Селіма на високий пост, приступає до здійснення небезпечного плану, мета якого - потрапити в гарем Шехзаде Селіма. Здивувавшись хоробрістю і наполегливості Сесілії, Гюррем робить дівчині пропозицію. Тим часом на полюванні Сулейман вперше злякався за життя Шехзаде, коли Селім і Баязид виплеснуть весь біль, розчарування нерозуміння в жорстокому двобої. А Гюррем не упускає можливості помститися своїм ворогам, готуючи для Мустафи смертельний вирок: на зворотному шляху його чекатиме пастка, однак за волею долі план зірвався. Але втративши близьку людину, Мустафа оголошує війну.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 24708 | Додав: meri7837 | Теги: 4 сезон | Рейтинг: 3.0/22