Середа, 24.04.2024, 16:56
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 112 серія (4 сезон 3 серія) "Нурбану - та, що випромінює світло"
19:24
112 серія (4 сезон 3 серія) "Нурбану - та, що випромінює світло"

112 серія

Сесілія вночі вилазить на дах палацу і малює зорі. Її помічає Афіфе-Хатун і приводить до Гюррем. Султані Сесілія пояснює, що зорі їй розказали майбутнє, де вона бачить себе поруч з Шехзаде Селімом. Гюррем ця розповідь розмішила, і, зрозумівши до чого дівчина хилить, султана вигнала її втретє, погрожуючи наступного разу продати на невільничий ринок.

Баязид, ображений на брата і батька, намагається всіляко привернути увагу до себе. І в розмовах з Сулейманом і Гюррем, батьки дещо вгамовують його запал.

Рустем повідомляє Сулейману про замах на Мустафу, за що потрапляє султану під гарячу руку. Мустафа виходить на ремісника, який замовив його вбивство, він хоче представити того Султану, проте ремісника знаходять отруєним у тюремній камері. Гюррем "опрацьовує" чоловіка, а Рустем доповідає, що начебто причиною замаху на Мустафу був торгівельний конфлікт. Тим часом Мустафа вирішується мститися Гюррем і Рустему своїми силами: йому він присилає голову одного з агів Рустема, посередника у замаху, а їй - скорпіона в шкатулці.

Селім зі свитою і обраними дівчатами ось-ось від'їде у свій санжак. Служниця Сесілії Валерія, яка є в числі обраних, не натішиться своїй участі. Проте Сесілія хмура і зла. Раптом дівчина зривається з місця і вривається у покої Гюррем. Вона навколішках благає Султану відправити її до шехзаде, життя готова віддати. І Гюррем, як не дивно, погоджується, але робить акцент на відданості їй і беззаперечній покірності.

У палац приїздить Фатьма-Султан, сестра Сулеймана, що славиться своїми веселощами і безцеремонністю. Разом з нею приїздить доросла донька Хатідже і Ібрагіма Хуріджихан. Хуріджихан зразу подружилася з Баязидом, Фатьма - з Гюльфем.

З'являється доросла донька Хизира-Паші Міхрініса з піратським характером батька. Вона з Атманджею Яструбом і Хизиром прибувають в Амасію і вступають в коаліцію Мустафи.

Міхрімах обіцяє підкинути Баязиду 500 тисяч ахче.

Лікарка Гюррем випадково проговорилася Фатьмі про клімакс Гюррем.

Під кінець серії Фатьма-Султан влаштовує гулянку у гаремі, а Нурбану прибуває на хельвет до Селіма.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Чого чекати від новоприбулих Фатьми Султан і Хюріджихан? Яку хворобу приховує Гюрем? І хто ті загадкові захисними шехзаде Мустафи? Інтриги оточили героїв серіалу з усіх боків!

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 21672 | Додав: meri7837 | Рейтинг: 3.6/11