Четвер, 28.03.2024, 14:45
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 114 серія (4 сезон 5 серія) "Іншала, у нас народиться Шахзаде!
18:56
114 серія (4 сезон 5 серія) "Іншала, у нас народиться Шахзаде!

114 серія

Рустем втратив сон через можлиивий замах на нього. Його всіляко підтримує Гюррем. Рустема запрошують на свято яничарів. Там його частують супом, який паша наказав спробувати своєму охоронцю. Яничари це розцінили як неповагу, чреез що виник конфлікт. Ніхто не постраждав. Про конфлікт доповіли султану. Хизир веде розслідування, натякає султану, що з Рустемом треба щось вирішувати.

Рустем наймає нового агу - Махмуда.

Фатьма помітила почуття Хуріджихан до Баязида. Вона ламає тій скрипку, і дівчина просить Баязида допомоги. Парочку на ринку помічає Сюмбюль. Увечері Гюррем вичитує сина, пристрасті накаляються. Баязид має напружену розмову з батьком після чого від'їжджає в санжак.

Фатьма приводить потай Назенін до Султана. Згодом виявляється, що дівчина вагітна. Виявляється, що вона не раз була з султаном.

Нурбану з агою влаштовують для Селіма куплену зустріч з народом, де шехзаде вихваляють. Це піднімає його настрій. Згодом Нурбану знову потрапляє на хельвет, для професійно зваблює шехзаде.

114 серія закінчується доповіддю Хизира Сулейману про конфлікт Рустема з яничарами.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 18968 | Додав: meri7837 | Рейтинг: 3.8/8