Субота, 20.04.2024, 00:52
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 115 серія (4 сезон 6 серія) "Війну почала не я..."
18:04
115 серія (4 сезон 6 серія) "Війну почала не я..."

115 серія

Жінка чоловіка, якого вбили охоронці Селіма на ринку поскаржилася в суд. Нурбану береться все порішати, щоб не засмучувати коханого, який ні сном ні духом про це. Першим іде Газенфер, проте той телепень лише зробив гірше. Другою іде Нурбану, і вже ледь купила нещастя вдови, як їх застукав Селім.

Баязид повернувся в Кютах'ю. Там він наказує заслати шпигунів у Манісу. І йому швидко стає відомо про проблему Селіма. Той збирається в Манісу, щоб першим покласти край епосі Селіма. У ліжку з іншими дівчатами Баязид згадує Хуріджихан.

Cлуги Гюррем накопали їй компромат на Фатьму - та, виявляється, зрадила чоловіка. Гюррем зустрічається з Мустафою-Пашею, колишнім Фатьми. Той розповідає про змову Фатьми з Мустафою. А увечері за участі Гюррем Сулейман пропонує помиритися Мустафі-Паші з Фатьмою. Далі Гюррем починає шантажувати Фатьму компроматом, і під тиском доказів Фатьма погоджується знову вийти заміж за Мустафу-Пашу, а значить і покинути палац.

Сулейман вичитав Рустема за випадок з яничарами і відправив того на тиждень у вигнання перевірити кордони. За збігом обставин захворіла Міхрімах. Сулейман відклав заслання зятя до одужання дочки.

Махідевран натякає Мустафі, щоб звернув увагу на Міхрінісу. Тому байдуже. Махідевран відкриває свій фонд і з приводу цього скликає звану вечерю. Махідевран сватає Міхірінісу за сина якоїсь багатої хатун. Міхрініса ж усіляко намагається підлизатися до Мустафи, навіть голенькою перед ним посвітилася. Мустафа призначає побачення Міхрінісі. Мустафа пропонує дружбу і заперечує будь-які почуття до дівчини. Здається, все скінчено.

Сюмбюль ходить на побачення з якоюсь хатун. Жінка вже була готова йому віддатися, але... Сюмбюль пішов.

В кінці серії Рустем навідався до Хизира і натякнув тому, що донькою треба дорожити...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 18751 | Додав: meri7837 | Рейтинг: 4.3/6