Вівторок, 23.04.2024, 08:01
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 51 серія (27 серія 2 сезону) "Зникнення Ібрагіма"
09:17
51 серія (27 серія 2 сезону) "Зникнення Ібрагіма"

51 серіяІбрагім має складну розмову з Сулейманом, той дорікає йому пихою. Після чого Ібрагім віддає свою печатку Візира. Він приходить злющий додому і забирає свої речі. Хатідже в істериці просить залишитися!

Хатідже сниться сон, що Сулейман приніс їй закривавлену голову Ібрагіма. Але зранку вона знаходить в мішку лише відрубану голову статуї. Весь палац відтепер думає, що Ібрагіму відрубали голову.

В гаремі повзуть слухи про страченого Ібрагіма. Сулейман пояснює Валіде, що він живий і десь його султан відправив, щоб не вбивати. Тим часом паша спливає у свого брата. Він розповідає йому про свою коханку і чому розлюбив Хатідже. Аяз-пашу Сулейман назначає ведучим дивану, а той в свою чергу співпрацює з невідомим покровителем.

Гюррем ледь не справою честі вважає знову звести Айбіге з Балібеєм і зірвати заручини. Доки Мустафу готують до весілля, він сам розважається з Ефсун. Гюррем дізнається, що Белібей ходить в бар лише напиватися і навіть не дивиться на повію Еленіку. Ця новина дуже радує Айбіґе.

Мустафа їде до Ібрагіма і намагається вмовити його повернутися. І Ібрагім таки приїздить на заручини, а після після заручин збирається від'їжджати.

Міхрімах грається маминою короною і ламає її. Далі, коли Гюррем знаходить поламану корону, Міхрімах бреше, що то служниця. Мехмет мовчить.

51 серія закінчується затриманням Ібрагіма...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 8023 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 1.7/3