П`ятниця, 29.03.2024, 11:14
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 52 серія (28 серія 2 сезону) "Викриття Ефсун"
09:31
52 серія (28 серія 2 сезону) "Викриття Ефсун"

52 серіяІбрагіма затримують і кидають у в'язницю. Сулейман намагається зрозуміти, де зробив помилку. Він імітує Ібрагіму страту, проте після відвертої розмови Султан повертає тому печатку Візира.

"Я перебуваю між раєм і пеклом — у чистилищі. Невже це кінець мого життя? Коли я бачу, Ваше обличчя, то, наче розквітають сади раю, і я йду до щастя! Коли ви далеко, полум'я пекла обпікає мою душу, я страждаю, борюся з долею. Я - Ібрагім! Ібрагім, який щодня бачить свою смерть у глибоких очах султана" - роздуми Ібрагіма під час затримання.

"Не випробовуй мого терпіння, совісті і справедливості, Ібрагіме! Щось тільки не так і ти вже віддаєш печатку! Як я можу тобі вірити, скажи мені? Я зрозумів, коли ти вперше віддав печатку — я розумію, кохання. Твоє ставлення до Хатідже мене втішило. Але цього разу я тебе зовсім не розумію... Заради якоїсь статуї ти від усього відмовився... Такий великий візир — марнославний, честолюбний, дуже небезпечний, Ібрагіме. Це штовхає тебе до зради, змушує грати у брудні ігри і маніпулювати мною. Те погруддя — плід твоєї пихи, Паргали... Я цього не потерплю. Навіть у собі!

Ібрагім: Пиха? Я син простого бідного рибалки, султане. У таких рабів, як я, таких сильних почуттів не може бути.

Чому думка про рабство так глибоко засіла у твоїй голові? Я не розумію.

Ібрагім: Бо як би це не хотів забути, мені про це постійно нагадують!

Для людини з такими великими здібностями це — серйозна вада, Паргали. І ти став рабом такого уявлення. Ту рану не я і не хтось інший — ти сам роз'ятрюєш. Шкода... Ти захлинешся власним гнівом. Шкода..." - Сулейман.

Фатьма випадково підслуховує, що Ефсун працює на Гюррем, проте Гюль взяв її за жабра, і, ймовірно, та нікому не розповість. Проте після кількох погроз з боку команди Гюррем, Фатьма наважується розповісти це Гюльшах. Гюррем злюща на Нору та Гюль-Агу за те, що її справа розкрилася.Проте Мустафа не поспішає вірити у зраду дівчини. Махідевран не в змозі його переконати. Навіть сама починає сумніватися, бо у Фатьми могла бути власна ненависть до дівчини. Махідевран наказує Гюльшах прикінчити Ефсун

Міхрімах розказує Гюррем, що корону зламав Мехмет.

Аяз-паша підписує наказ про збільшення асигнувань одній обителі, це скасовує Ібрагім, а потім підтверджує і Сулейман. Махідевран все не може заспокоїтися через зраду Ефсун. Мустафа свариться з Гюррем. Через це Сулейман заставляє її вибачитися. Гюльшах та Фатма викракдають Ефсун.

Мустафа сцепляється з Гюррем на очах у решти султан. Гюррем коректно жаліється на Мустафу Сулейману.

Біля палацу Ібрагіма збирається натовп невдоволених його наказом. Той іде до протестувальників.

В кінці 52 серії біля будинку Ібрагіма - заколот, Махідевран збирається розправитися з Ефсун, а Сулейман зводить Мустафу і Гюррем...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7659 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 4.0/1