Четвер, 28.03.2024, 23:32
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 60 серія (36 серія 2 сезону) "Гюльшах все знає"
17:27
60 серія (36 серія 2 сезону) "Гюльшах все знає"

60 серіяГюльшах жаліється Гюль-азі на свою долю, а тому волею-неволею вдається переманити на сторону Гюррем. Ніґяр повідомляє Ібрагіму про його дитину, а їх підслуховує Гюльшах. Ібрагім-паші вдається вмовити султана не відправляти Махідевран разом з Мустафою у новий палац, що ламає всі плани Гюррем. Гюррем спілкується з Іскандером стосовно планів на Ібрагіма та Мустафу, в тому числі планують вийти на вельможного пана. Дітки Гюррем підросли: Міхрімах починає уявляти себе султаною, а Мехмет хоче окрему кімнату. Мустафа вмовляє матір поїхати з ним у новий палац. Ібрагім повідомляє Махідевран, що Ніґяр небезпечна, і рекомендує терміново її позбутися. Ніґяр він наказав кров із носу знайти того, хто їх підслухав. Гюль-ага "доносить" Махідевран, що Гюльшах перейшла на сторону Гюррем.

Малій вдається вмовити Гюррем, щоб та виділила для брата кімнатy, зокрема на злість Махідевран. Фатьма спокушує Мустафу. Крім того вона всіляко за нього бориться. Гюль-ага розпатякує Ніґяр, що Гюльшах хоче зустрітися з Гюррем стосовно Ібрагіма, і та робить висновок, хто післухав розмову. Про це вона повідомляє Ібрагіму. На ранок Гюльшах убивають, вона не встигає нічого повідомити Гюррем. Ібрагім-паша заїдається з Іскандером та звільняє його з посади. Проте султан скасовує звільнення. Гюррем разом із Гюль-агою влаштовують підставу Махідевран та її дівчатам. Все для того, щоб її витурили з палацу.

Активне обговорення від’їзду Нігяр на кухні плавно переходить в султанські покої, де, нічого не підозрюючи, спокійно снідають Гюрем та Сулейман. Гюрем намагається налаштувати султана проти Махідевран, розповідаючи про те, що вона перешкоджала в облаштуванні покоїв для шахзаде Мехмета. Султан не бажаючи слухати про нові інтриги, змінює тему.

І ось стукіт в двері, до покоїв зайшли Махідевран та Хатідже… «Невже спрацювало»,- подумки майнуло в голові Гюрем. Проте серце відчуло, щось негаразд. Махідевран говорить султану про звільнення Нігяр, кинувши єхидну посмішку в бік Гюрем. Таки, щось не те – мовчки відповіла пронизливим поглядом Хаті, але що ж…

Ібрагім тим часом кличе до себе Гюля, кажучи йому, що він усе знає. Гюль у відповідь все заперечує, каже, що це наклеп. Ібрагім виганяє його з палацу, кажучи, що це підслухала Нігяр, а вона не може збрехати. А також розповідає Гюрем про викриття її «спецоперації», кепкуючи про поганий добір акторів. Не втратила моменту, щоб принизити Гюрем і Хаті, кажучи, що це для неї останнє попередження.

«Не вір ніколи тому, хто вже колись тебе зрадив, а свою зраду треба спокутувати» - сказала Гюрем Нігяр, не розуміючи, чому вона так вчинила.

Фатьма знову намагається звабити Мустафу, проте все марно. Він і далі згадує свою Ефсун.

До гарему приходить торговка Ширен, яка проситься до Гюрем. Вона розповідає султані цінну звістку, за яку просить смарагді. Наступного дня вранці Гюрем збирається на якусь таємну зустріч з невідомою особою. Цією особою виявилась Гюльшах. Знову завирували пристрасті навколо таємниці Ібрагіма та калфи. Гюрем тепер усе знає!

В кінці 60 серії Гюльшах виявился живою.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 9950 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 3.0/5