Субота, 20.04.2024, 06:57
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 8 серія 1 сезону "Отруєння Гюльнігаль"
08:59
8 серія 1 сезону "Отруєння Гюльнігаль"

Ібрагім дарує Хатідже брошку у вигляді метелика. Та в знак прийняття її виходить з брошкою на балкон. Проте з часом вона змушена повернути брошку коханому, так як валіде видає її заміж за іншого. Хатідже перебирає подарунки Ібрагіма і бачить пляшечку з ліками, випиває їх, а вранці її не можуть розбудити. Султан викликає Пірім-пашу через Ібрагіма, і пропонує йому Хатідже в невістки, той дуже радий і погоджується на заручини до від'їзду на Родос.

Гюррем всіляко намагається знайти нову коханку султана, а Гюльнігаль її постійно намагається зупинити. Гюльнігаль вдруге іде на хелвет. Це не може не помітити Гюррем. Вранці Гюльнігаль повертається з подарованим султаном хутром,як у Гюррем. Султана її вичитує, б'є. Рятують дівчину лише слуги, які вчасно нагодилися. Валіде вичитує Гюррем, остання огризається, за що отримує ляпаса. Валіде наказує забрати в Гюррем сина. Валіде забороняє Хатідже спілкуватися з Гюррем, проте Хатідже вважає ту подругою. Гюррем дарує Гюльнігаль отруєне хутро, а сама йде на хельвет до Сулеймана. У дівчини обпечене обличчя.

"Кохання, я згоден, приходь! І хоч щодня вбивай мене, а потім одним цілунком щодня даруй мені життя. Не позбавляй мене твоєї величі, твого таїнства. Спалюй мене сонцем, ховай під своїм місяцем."

У гаремі дівчата не розмовляють з Гюррем через отруєння подруги. Проте та приходить до скаліченої, обіцяє допомогти всім.Гюррем сниться матір. У сні мати невдоволена поведінкою доньки - замахом на Гюльнігаль.

В кінці 8 серії у Гюррем відбирають немовля, оскільки підозрюють її в тому, що вона заразна...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 10982 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 5.0/2