Субота, 20.04.2024, 09:26
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 117 серія (8 серія 4 сезону) "Яка твоя мета?"
18:42
117 серія (8 серія 4 сезону) "Яка твоя мета?"

117серія

Нурбану у в'язниці втратила свідомість. Селім бере її на руки і виносить. Коли Нурбану прокинулася, то дізналася, що вагітна.

Джахер дала наводку слугам Хизира на викрадачів його дочки. Мустафа і компанія знаходять Мiхрінісу. Махмуду-Азі вдається втекти. Міхрініса знову зізнається у коханні Мустафі, той розповідає, що бути коханою шехзаде небезпечно. Вони цілуються. Мустафа везе її у столицю, де хворий лежить її батько. Мустафа потай покинув свій санжак, що заборонено. Гюррем натравила на них Султана, щоб у того були сумніви у сині. Також у Хизира був на той момент Алі-Ага.

Сулейман викликав Мустафу "на килим". Мустафа пояснював, що був поруч, рятував Міхрінісу.

Мехмет-Ага (Соколу) знаходить компромат на Шейха Аль-Іслама. Гюррем радить тому піти у відставку. Той говорить зі своїм таємним покровителем і останній радить виконати вимоги султани. Шейх подає у відставку і на його місце Сулейман призначає Ебусууда Ефенді.

Гюррем пішла до гадалки, і та нагадала їй дитинку. Чи не їй. Сказала, що той шехзаде продовжить династію Османів.

Хуріджихан відправила листа Баязиду. Лист перехопив Лала-Ага. Тим часом Баязид збирається розповісти про діяння Селім султану, не зважаючи на те, що і себе видасть. Проте Лала-Ага спалює і його лист.

Сулейман наказує Соколу провезти таємне розслідування у корпусі яничар щодо їх походження. Той щось знаходить і Сулейман наказує Мустафі виконати вирок Алі-Азі. Мустафа має неприємну розмову до Алі-Аги.

"Шехзаде! Ви - продовжувач Династії, майбутнє цієї Великої Держави. Що моє життя у порівнянні з майбутнім імперії? Помре один Алі, народяться тисячі! Хай моє життя стане пожертвою заради Вас!" - Алі-Ага.

Гюррем активно налаштовує Міхрімах проти Мустафи, хоча свої діїїй не видає.

"Минуло багато час, як я повернувся в санжак. Та звучить у мені голос, якого не можу заглушити. Частина мене весь час з тобою, на тому місці, у тому віддаленому кутку базару." - лист Баязида.

"Шехзаде повинен передбачати все" - Сулейман до Мустафи.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 16589 | Додав: meri7837 | Рейтинг: 4.0/5