Четвер, 18.04.2024, 20:00
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 118 серія (9 серія 4 сезону) "Тепер я слухаю не правила, а поклик свого серця"
18:59
118 серія (9 серія 4 сезону) "Тепер я слухаю не правила, а поклик свого серця"

118 серія

Вранці Нурбану знаходить свого песика мертвим, а Фатьма - свого чоловіка. Нурбану підозрює в отруєнні Дільшах, між дівчатами починається бійка. Дільшах грозиться убити і Нурбану. Фатьма ж увечері почастувала свого "любого чоловіка" солодощами. Тепер Фатьма може знову залишитися у палаці. Нурбану ж під шумок виклянчує у Селіма власні покої.

У яничар зростає занепокоєння щодо образ Мустафи, вони пропонують бунт. Мустафа категорично проти. Але як виявляється, це була перевірка Сулеймана. А далі Сулейман іде ще далі - наказує Насуху шпигувати за всіма синами і проводити аудит санжаків.

Сюмбюль купує для коханої Джавхер хатинку.

Хуріджихан за порадою Фатьми підмовляє Джихангіра поїхати в гості до Баязида. Там Джихангір застукав, як парочка усамітнилася. Джихангір дуже засмутився через побачене. Баязид і Хуріджихан хотіли влаштувати вечерю на трьох, але він Джихангір відмовився, посилаючись на болі. Він хоче додому. Баязид їх відпускає, каже коханій, що ще побачаться.

Назенін народжує під контролем Фатьми. Назенін народила донечку Разіє.

Міхрініса приїжджає до Мустафи потай одружитися. Хизир одобрив. Хоч Махідевран і проти, Мустафа вже не хоче жити за правилами (що стосується одруження).

Хизир виздоровів. Сулейман відмовився його звільняти. Хизир пропонує Рустему домовленість: в розбірки не втручати рідних.

Матрахчі побував у всіх санжаках і доповів султану - нічого особливого. Єдине, що звернув увагу нас праву вбивства ремісника у присутності Селіма. Сулейман дуже вражений, він іде до Гюррем. Гюррем захищає сина. Тим часом Матрахчі доповідає Хизиру, що наговорив на Селіма, про Баязида промовчав, а про Мустафу і Міхрінісу - то й узагалі прибрехав.

Нурбану виділили особисті покої: "Мої покої будуть, як палаци у Венеції. Хай принесуть великий стіл і два свічники. Ммм постіль замініть на шовкову. Килими мені не потрібні, а ванну тут поставте". Нурбану застукала Селіма у ліжку з іншою: "З її ліжка ляжеш у моє? Не приходь до мене!".

Міхрімах виділила для Фатьми покої. Увечері у Міхрімах, Рустема і Фатьми - звана вечеря. Фатьма завела розмову за Балі Бея, чим поставила в незручне становище парочку. Цим і закінчилася серія.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 15847 | Додав: meri7837 | Рейтинг: 1.5/2