Вівторок, 23.04.2024, 10:32
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 »

В останню мить Ібрагім прикриває султана від кинжала і приймає удар на себе. Кинжал виявляється османським - він належить султану Джему. По всьому острову шукають родину сина Джема, Мурад а. Знаходять їх уже в човні, і забирають всіх, крім останнього сина, якого служниця видала за свого. Султан дає наказ убити їх, так як вони змінили віру і стали християнами. Ібрагім вбиває Мурада, а дітей душать. ... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (0)

Пожежа в дитячій. Ібрагім біжить повідомити султану про пожежу. Хюррем і Махідевран рвуться в кімнату за дітьми, їх утримують. У цей час, з вогню виходить Вікторія з дітьми на руках. Матері хапають своїх дітей. Вікторія падає з обпеченими руками. Прийшов султан. Запитує Сумбуля, що трапилося.

... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (0)

Хатідже сильно хворіє. Ібрагім не знаходить собі місця. Хюррем йде до султана, але її затримує Ібрагім, вона пояснює йому, що Валіде забрала у неї сина через отруйне молоко, і не пускає її до султана. Гюррем дорікає тому, що він підтримує Махідевран, на що, той в черговий раз репетує на неї і виганяє. На Дивані обговорюються військові справи - виготовлення легких суден і гармат. Угорський король хвалиться своїм наближеним, що зітре з лиця землі Сулеймана. Він відправляє Вікторію-дружину убитого Аріеля, помститися за нього в Туреччину. Вікторію під виглядом юнака привезли в Стамбул.

... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (0)

Ібрагім дарує Хатідже брошку у вигляді метелика. Та в знак прийняття її виходить з брошкою на балкон. Проте з часом вона змушена повернути брошку коханому, так як валіде видає її заміж за іншого. Хатідже перебирає подарунки Ібрагіма і бачить пляшечку з ліками, випиває їх, а вранці її не можуть розбудити. Султан викликає Пірім-пашу через Ібрагіма, і пропонує йому Хатідже в невістки, той дуже радий і погоджується на заручини до від'їзду на Родос.

... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (0)

Після випадку з спробою отруєння Валіде наказує виділити матері її ненародженого онука окремі покої, і приставити особисту покоївку. Махідевран усвідомлює, що безсильна що-небудь зробити. Тим часом Сулейман готується до нового походу. Соужницю Гюррем і її подругу Марію відправляють на хельвет до султана. І коли весь Захід очікує, що Султан піде війною на фортецю Буду, погляд Османського лідера перекинувся на острів Родос, завоювавши який, він підпорядкує собі все Середземне море. А коли Ібрагім приводить в дію план по усуненню рабині, уявив себе пані, у Гюррем відходять води.

... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (0)

Сулейман захопив Белград, обіцяє покірним лояльні умови. 

"Ні сонечко красне, ні зіроньки ясні не тішать більше мого серця. На небі то молодик, то повня... та мармурова тераса темна, холодна й порожня без господаря. Я у снах чую скрипку, почую і прокинуся. З самого ранечка молюся: "Аллаху, бережи мого місяченька! Хай осяє темряву, хай лицарям у поході покаже дорогу, щоб повернулися до заплаканих очей".

Виглядаю тебе, не забудь мене. У палаці радісні вістки - Гюррем вагітна, я знову стану тіткою". - Лист Хатідже Ібрагіму. Паргали вагітність Гюррем явно не прийшлася по душі.

... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (0)

Нігяр з Сюмбюлем воркочуть, що робити з гаремом за відсутності султана. Виходить Гюррем, як повелителька і кличе Сюмбюля  учити уроки. Потім вмовила Нігяр написати від її імені листа Сулейману:
«Любий султане, моя надіє на щастя! Ваша раба Гюррем з сумом цілує землю, якою ступала ваша нога. Мій коханий повелителю, моє серце палає у полум’ї розлуки. Біль ятрить мою душу, не можу дихати, султане. Душа болить, а серце плаче. З очей моїх рікою ллються сльози. Ця розлука гірша за смерть».
... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (4)

Махідевран намагається привести до тями Гюррем. Приходить Гюльшах, каже: ппц, треба валити. Але Махі непохитна, щось хоче від трупа. Їх побачила Нігяр, покликала Дайє і Сюмбюля. Той теж каже ппц. Дайє пощупала пульс і повідомила, що Гюррем жива. Дайє наказує рятувати її потай. Поки володар нічого не знає, він втішає Махідевран після викидня, обіцяє, що та ще народить багато дітей. Валіде вичитує Махідевран, теж каже, що це ппц. Махідевран в своє оправдання наговорює на Гюррем. ... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (0)

Новий день Гюррем і Сулейман починають разом зі спільного сніданку. «Яка краса, обличчя, який запах. Усі думки про аромат твого волосся. Я вже втрачаю розумі від кохання. Життя моє ти, моє золоте колосся», - вірш Мухібі устами султана. Вдень султан таки вирвався у справах, а на вечір знову чекає кохану. ... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (1)

Як Настя не пручалася, але до султана її не пустили. Сулейман чпокнув Махідевран і відправив ту спати до себе, типу він буде працювати вночі. Після цього Сулейман викликав до себе Ібрагіма і вичитав його за те, що в султанські покої заходить хто попало (Махідевран). А вранці ще й вичитав валіде, адже відправити Махідевран  було її ініціативою. А валіде потім дорікала Махідевран, щоб та поп ... Дивитися далі »

Категория: 1 сезон | | Комментарии (1)