Субота, 20.04.2024, 02:56
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » Цікаві матеріали » Мода "Величного століття" в Хаккярі
10:11
Мода "Величного століття" в Хаккярі

Сукні Величного століття

В якості прелюдії, хочу від себе особисто сказати, що місто Хаккярі останні кілька років не сходить з екранів новин і передніх шпальт газет в зв'язку з курдської терористичною організацією ПКК. Тут кожен день гинуть молоді хлопці-солдати, що несуть строкову військову службу в цьому дійсно «гарячому» регіоні ...

Але, «Величне століття» воістину не знає меж. А жінки Хаккярі, точно також, як і жінки всієї країни, з задоволенням милуються «чудовими» костюмами і прикрасами з «Величного століття».

У містечку Юксельова (передмістя Хаккярі) сестри Вахідt і Міхрібан Ертекін відкрили салон-ательє з дизайну та пошиття самобутніх національних костюмів. За їх словами, місцевим жителям найбільше подобаються костюми Хюррем, яку рає Мер'єм Узерлі.

Успіх одягу в стилі "Величного століття". Вахіде зазначила, що костюми з серіалу дуже відповідають місцевим культурним традиціям і користуються величезним попитом.

«Тканини до нас ідуть з Арабських Еміратів і Індії ... в цілому, великим успіхом користуються тканини з ручною вишивкою і орнаментом. Після перегляду «Величного століття» число наших замовлень значно зросло. Особливим успіхом і попитом користуються костюми Хюррем Султан. Більшість наших клієнтів замовляють саме його. Це стосується і покоління «наших мам», і молодого покоління навіть більшою мірою.

Серед наших клієнтів як жителі Хаккярі, так і жителі Стамбула».

А Міхрібан Ертекін помітила, що в зв'язку з ростом інтересу до костюмів «Пишного Століття», інтерес до інших національних костюмах помітно знизився.

Категорія: Цікаві матеріали | Переглядів: 2180 | Додав: meri7837 | Теги: одяг, махідевран, сукні, фірузе, гюррем | Рейтинг: 0.0/0