П`ятниця, 29.03.2024, 14:22
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » серія 65 (2 серія 3 сезону) "Поява Афіфе-Хатун"
12:05
серія 65 (2 серія 3 сезону) "Поява Афіфе-Хатун"

Султан заспокоює Хатідже, що з Ібрагімом все гаразд, він навіть не поранений, і докоряє їй, що вона сама доводить себе до такого стану. Хатідже повідомляє султану, що вона передумала розлучатися з Ібрагімом. Султана хоче, щоб її діти росли при батькові. 

Фірузе починає працювати в гаремі - прислуговує султану, і бачить в цей час якесь віще видіння.

Гюррем дякує Рустему за порятунок Міхрімах і натякає, що за відданість вона готова платити ще більше.

Мустафа під час полювання зустрічає Хелену. Вона не впізнає спадкоємця і грубіянить йому. Султан каже Хатідже, що під час його відсутності Мустафа буде правити державою. Хатідже здивована, чому Мустафа не братиме участі у війні.

У гарем приїжджає Афіфе-хатун, годувальниця султана. Афіфе вже заздалегідь налаштована проти Гюррем, а Хатідже ще підливає масла у вогонь. Хатідже просить Афіфе позбавити їх усіх від Гюррем, а султана – від її впливу. Гюльшах і Фатьма влаштовують черговий скандал. Входить Афіфе і наказує побити їх обох палицями по п'ятах за непослух. Їх шмагають, незважаючи на високих покровителів.

Афіфе приходить знайомитися з Гюррем. Султана з усіх сил намагається налагодити з нею стосунки, навіть погоджується з тим, що покарання служниць було справедливим. Після її відходу Гюррем віддає наказ своїй довіреній служниці терміново вирішити проблему з Нігяр, мовляв, раз Хатідже піднесла такий подарунок в особі Афіфе, то й вона не змусить султану довго чекати. Нігяр попереджають про те, щоб вона була готова до втечі.

Хизир-реїс прибуває до Ібрагіма. Великий візир обіцяє йому золоті гори в обмін на відданість Османам. Челебі отримує лист від Гюррем, в якому вона повідомляє йому, що Хатідже відмовилася від розлучення з Ібрагімом. Гюррем побоюється, що Ібрагім повернеться ще сильнішим і вимагає, щоб Челебі позбувся великого візира ще в поході. Ібрагім розробляє план військової операції, в ході якої буде створено нову державу на чолі з могутнім ханом. Ібрагім просить Хизира привезти красуню з красунь, якусь там Джулію, щоб представити її султану.

Гюррем готується до зустрічі з володарем, адже сьогодні ніч четверга. Нових рабинь навчають грі на музичних інструментах. Євнух залишає Фірузе, щоб вона все прибрала. Вона продовжує грати, і за цим заняттям її застає правитель. Він спостерігає за нею через двері, і, мабуть, захоплюється її голими ногами. Гюррем приходить до султана, але не застає його.

Хатідже повідомляє Махідевран, що Мустафа не піде в похід. Махідевран піднеслася духом - поки Мустафа буде намісником, вони зможуть помститися Гюррем. Але Хатідже вимагає, щоб Махідевран не вплутувала в цю справу Мустафу, а з Гюррем вони й самі розберуться. Гюррем дочекалася султана, скаржиться, що скучила за ним, а він відправляє її назад.

Аяз-паша доповідає володареві, що через два тижні можна буде виступати в похід. Султан наказує попередити Мустафу. Шехзаде знову зустрічається з Хеленою, він явно захоплений нею.

Нігяр приступає до плану втечі - імітує початок пологів. Слуги Гюррем допомагають їй, і в цей час насправді починаються пологи.

Хатідже наказує Афіфе підготувати свято для султана. Афіфе-хатун відбирає дівчат для свята. Хатідже просить, щоб і Фірузе обов’язково взяла в ньому участь. Афіфе повідомляє про це Фірузе, але під страхом смерті вимагає зберігати все в таємниці. Їх розмову чує Сюмбюль, і тут же біжить розповісти про все Гюррем.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 20929 | Додав: Аня | Теги: 3 сезон, 65 серія, 65 серия | Рейтинг: 2.9/33