П`ятниця, 29.03.2024, 09:26
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » серія 70 (7 серія 3 сезону) "Дорослі діти Гюррем"
12:41
серія 70 (7 серія 3 сезону) "Дорослі діти Гюррем"

Гюльшах проникає у покої Хатідже, де та саме спить, і починає душити її подушкою. Хатідже вдається відштовхнути Гюльшах, і в них починається бійка. Раптом в живіт Гюльшах встромляє кинджал Ніґяр, яка взялася нізвідки. На шум прибігає Гюррем і починає втішати шоковану Хатідже. Незабаром приходять Афіфе, Махідевран, Гюльфем. Жінки висловлюють припущення, як і навіщо у кімнаті з'явилася Нігяр і врятувала Хатідже, на яку мала ображатися. Проте прийти до якогось висновку їм не вдається. Махідевран хоче повідомити шехзаде, проте Хатідже забороняє. Хатідже розмовляє з Нігяр і сумнівається в її добрих намірах. Їх розмову перериває Мустафа. Гюррем дає ляпаса Нігяр за те, що та тягла час, і Гюльшах могла вбити Хатідже, що спричинило б проблеми у Гюррем. Нігяр розпочинає свою слізну історію про те, що й справді хотіла смерті Хатідже через втрату дитини, Гюррем сльозиться і заспокоює її.
Минув деякий час. Міхрімах виросла, Фірузе залишилася її улюбленицею. Разом з дорослим шехзаде Мехметом вони зустрічають Сулеймана. У палаці з'являється Ібрагім. Йому не вдається знову завоювати серце Хатідже. Вона просить залишити її одну, але в душі бореться зі своїми почуттями. Сулейман дуже радий побачити дітей. Махідевран натякає Гюррем на іншу наложницю, але та не думає, що вона єдина, і сьогоднішня ніч стане підтвердженням цьому. Махідевран повідомляє про те, що Фатьма завагітніла, і шехзаде Мустафа скоро стане батьком. Джихангір спочатку намагається не попадатися батькові на очі, але пізніше підходить до нього і обіймає. Дорослі Баязид і Селім теж зустрічають батька. Фатьма цікавиться у Мустафи, коли вони поїдуть до Маніси. Сулейман розмовляє з Афіфе про гарем. Вона нагадує про Фірузе. Увечері і Гюррем, і Фірузе готуються до хамаму, назріває інтрига і очікування розв'язки, але на першу ніч після походу Сулейман запросив Гюррем. Афіфе повідомляє про це рішення Фірузе, яка вже прямувала до покоїв султана, та приголомшена.
Ібрагім сумує за дружиною. У неї в голові теж промайнули спогади і романтичні думки про нього, але вона їх відганяє.
Гюррем у султана розповідає про шехзаде, про те, як підросли діти, про Джиганхіра, котрий, як і раніше, страждає. Сулейман дає розпорядження, що стосуються підготовки Мехмета, коли входить Хатідже. При Гюррем вона розповідає про повернення Нігяр в палац. В цей час Нігяр зустрічається з Ібрагімом, той проганяє її. Султан вимагає у Гюррем пояснень, він обурений рішенням дружини і виганяє її з кімнати. Сулейман продовжує розмову з сестрою на підвищених тонах і наказує їм з Гюррем припинити ворожнечу. Доля Нігяр залишається невідомою. Вийшовши у коридор, Гюррем натикається на Ібрагіма, де вперше у третьому сезоні їм вдається перекинутися образливими словами і помірятися силами, які дещо змінилася з часу становлення Гюррем як правительки гарему.
Афіфе повідомляє Нігяр про рішення повелителя видати її заміж. Нігяр не хоче бути чиєюсь дружиною, вона просить допомоги у Гюррем. Султана каже Нігяр радіти з того, що вона залишилася живою, а після одруження Гюррем може влаштувати їй розлучення.
У палаці відбувається урочисте посвячення Мехмета у ряди яничар. Всі жінки разом з вікон спостерігають за дійством і дещо пліткують.
70 серія закінчилася церемонією посвяти Мехмета в яничари.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 19063 | Додав: Аня | Теги: 3 сезон, 70 серія, 70 серия | Рейтинг: 4.1/21