Четвер, 28.03.2024, 09:45
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 72 (9 СЕРІЯ 3 СЕЗОНУ) "Замах на Фірузе"
15:34
СЕРІЯ 72 (9 СЕРІЯ 3 СЕЗОНУ) "Замах на Фірузе"
Рустем у коридорі зустрічається з Гюррем. Їх застає Ібрагім і розмова зривається. Міхрімах іде у кімнату фаворитки Фірузе і розмовляє з нею по душам. Вона звинувачує її у зраді і забороняє до неї приходити. Гюррем запитує у Сулеймана, чи він любить Фірузе. Той мовчить. Султана в сльозах виходить на балкон. Ібрагім кличе до себе Фірузе, знайомиться з нею та попереджає її про небезпеку. Кізяру наказує життя покласти, але захистити Фірузе. Фірузе ревнує повелителя до Гюррем. Ібрагім, розмовляючи у барі з Матрахчі, наказує йому пригледіти за Рустемом, який жаліється на нього повелителю і спілкується з Гюррем. Хатідже вдома сама сумує за Ібрагімом.
Джихангір відмовляється їсти, доки його не погодує Фірузе. Міхрімах через відсутність Фірузе доглядає за Джихангірчиком. Згодом Фірузе при Міхрімах годує малого. Гюррем, що раптово нагрянула, починає ображати дівчину, а сама в сльозах. Фірузе дивиться на неї без особливого натхнення. Міхрімах вона наказує не захищати сторонніх при рідних. І все...
На Кадді Ефенді приходять скарги Ібгаріму і Сулейману. Ібрагім викликає до себе Рустема і назначає санжак-беєм. Рустем лестить Ібрагіму і просить переглянути його рішення, Ібрагім злиться. Рустем розгублений. Кадді викликають "на килим" до султана. Той все популярно пояснює. Сулейман аж заслухався.
Хатідже жаліється Гюльфем, що не спала ніч і чекала Ібрагіма. Гюльфем просить пробачити Ібрагіма, аби той не пішов на сторону. Ввечері Хатідже та Ібрагім з'ясовують стосунки. Вона просить його спалити листа, в якому він обіцяв залишити все і повернутися в Паргу. Ібрагім відмовляється, у тієї починається істерика. Вона сама спалює листи. Ібрагім повертається і... вони в ліжку біля каміна. Той читає їй вірші.
Мустафа приїздить до Хелени. Вона дає ляпаса йому за те, що той довго гуляв. Не хоче його чути і тікає. Її подруга Рита заспокоює її і каже, щоб пробачила його. Мустафа зізнається Ташлиджали, що закоханий.
Нігяр приходить до Хатідже. Це помічає Ібрагім. Нігяр доповідає, що слідкує за Гюррем. Хатідже каже, що Афіфе вже підшукала Нігяр женихів.
Фірузе проводить вечір з Сулейманом. Той обіцяє їй подарувати прикрасу. На балконі їх помічає Гюррем. Парочці приносять вечерю. З вечерею приходить Сюмбюль і шепче султану на вухо, той виходить. Фірузе вечеряє сама. Сулейман приходить до Гюррем, ніби-то через те, що нездоровиться Джихангіру. Вона починає його ласкати. Тим часом Фірузе уже лежить без свідомості. Заходить Рустем і сплячу дівчину несе на балкон. Раптом ззаду з'являється Нігяр. Вона вмовляє Рустема помилувати дівчину. Той думає вбити обох... Фірузе просинається... З часом повертається Сулейман. Нігяр іде до Гюррем і зізнається, що врятувала Фірузе. Замість вбивства вона пропонує вигнати дівчину з палацу, ніби-то щоб убезпечити султану від підозр. Самій же це потрібно для помсти.
На ранок Нігяр рветься поїхати до Хатідже розповісти важливу новину. Гюррем у розмові з Сюмбюлем підозрює Нігяр у подвійній грі. Фірузе іде до Гюррем, та їй відмовляє, проте дівчина заходить без дозволу. Вона пред'являє претензії Гюррем і погрожує захищатися. Афіфе заставляє Фірузе вибачитися.
Ібрагім з сім'єю збирається на полювання, а ввечері у них має бути святкова вечеря. Нігяр, що саме під'їхала, бачить щасливу сім'ю, задумується... але розповідає Хатідже про замах на Фірузе. За це Нігяр просить у Хатідже самій вибрати чоловіка, але та відмовляє. Хатідже оголошує звану вечерю.
Афіфе починає розслідування отруєння Фірузе. Вона зводить дегустатора і дівчину, що відносила вечерю і наказує їх висікти та вигнати з палацу.
Сулейман прогулюється у саду з Фірузе та дякує їй за зцілення Джахнгіра. Завтра Сулейман з дітьми їде в мисливський будиночок і Фірузе візьме з собою. Та - несказанно рада. Їх помічає Міхрімах і перериває розмову.
Гюррем у коридорі бачить Рустема і остергіє його від Нігяр. Вони радяться на рахунок Фірузе. Міхрімах задіває Фірузе. Ібрагім запрошує Сулеймана на вечерю. А султан настійливо радить йому замість Рустема призначити іншого санжак-беєм. Міхрімах під страхом смерті забороняє Фірузе говорити про будь-які її таємниці, зокрема про Ташлиджали.
В кінці 72 серії Фірузе дала слово Міхрімах, що не розкаже нікому про Ташлиджали.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 17630 | Додав: Аня | Теги: 72 серія, 3 сезон, 72 серия | Рейтинг: 3.1/31