Четвер, 25.04.2024, 07:13
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 73 (10 СЕРІЯ 3 СЕЗОНУ) "Хелена"
16:19
СЕРІЯ 73 (10 СЕРІЯ 3 СЕЗОНУ) "Хелена"
Мустафа іде на ринок до батька Хелени і повідомляє (інкогніто, від імені Мустафи), що її заручини скасовані. А потім іде до її потенційного жениха, віддає йому борг сім'ї Хелени і під страхом смерті забороняє наближатися до дівчини. Батько Хелени прибігає додому і радісно повідомляє, що помолвка розторгнута і про шахзаде Мустафу. 
Махідевран знаходить у Мустафи жіночу хустинку (Хелени) і наказує Федан установити, кому вона належить, та слідкувати за шахзаде.
Ібрагім жаліється Матрахчі, що Рустем знову доповів Сулейману. Паша настійливо хоче позбутися Рустема. Їх розмову чує Нігяр. Нігяр заходить до Ібрагіма і прямо каже йому давні слова того, що хоче дитину з його очима, та згадує про вбиство цієї дитини. Зі злістю Ібрагім проганяє її. Ібрагім пояснює Рустему, що йому залишилися лічені дні в палаці.
Вечеря у Ібрагіма. Ібрагім, Хатідже, Сулейман, Ібрагім, Міхрімах, Мехмет, Гюльфем. За столом - імітація щасливої родини. Ібрагім привселюдно дарує Хатідже обручку. За лаштунками Гюррем і Хатідже продовжують з'ясловувати стосунки. Увечері у близості Ібрагім запитує в Хатідже, хто вбив його дочку? Хатідже стоїть на своєму - вона народилася мертвою. Згодом вона розказує Гюльфем про питання, і про те, що дитина насправді жива. Про це знає Гюльфем, няня і голдувальниця. Хатіжєе боїться, що через це Ібрагім створить нову сім'ю.
Нігяр приходить до Рустема і пропонує йому працювати на двох.
Міхрімах пише романтичного листа поету, проте не знаходить правильних слів. А Мустафа у відвертій розмові з ним каже, що хоче почитати його щоденник.
Сулейман інкогніто бере участь у судових засіданнях Кадді Ефенді. Ефенді помічає султана. Потім вони прогулюються садом Кадді. Повелитель пропонує реформувати законодавчу систему Османської імперії.
Афіфе знайомить Нігяр з потенційними чоловіками. Нігяр лестиво віддає право вибрати чоловіка Афіфе.
Сулейман збирається на відпочинок, але Гюррем з собою не бере. Лише її діти і Фірузе. Міхрімах іде до володаря і відмовляється з ним їхати, бо не їде мама. Міхрімах і Мехмет сваряться з Гюррем через це, Мехмет дізнається про фаворитку. Тут входить Сюмбюль і повідомляє, що повелитель не бере з собою Фірузе. Він поїде лише з Мехметом.
Мустафі їде до Хелени. Він досі не розповідає, хто він, а наївно слухає роздуми дівчини. Хелена просить Мустафу втекти з ним. Вона зізнається йому у щирому коханні. Фатьма починає підозрювати Мустафу у зраді. Махідевран через свої контакти дізнається ім'я Хелени. Наступного дня Мустафа приїздить до Хелени у всьому спорядженні.
Хатідже підбурює Фатьму порушити четверговий розклад зустрічей Сулеймана з Гюррем. Гюррем вночі знову щось затіває в палаці - Кіраза невідомий виключає обухом по голові. Щоб Нігяр не заважала султані вирішити свої проблеми, Гюррем залишає її біля себе. Не просто біля себе - вони разом нарпавляються до Фірузе! Разом з ними - Сюмбюль і вірні слуги.
"Ви що мене вб'єте???" - "А ти в цьому сумніваєшся?". Фірузе готують "вішалку" прямо у її покоях. На очах у Нігяр, Гюррем і Сюмбюля її вішають...
Хатідже і Афіфе, яку ніби-то відправили до Хатідже розуміють, що це підстава і мчать у палац. Вони шукають Фірузе Хатун, якої ніде немає. Гюррем і Сюмбюль клеять дурнів. Хатідже задирається з Гюррем. Фірузе знаходять живу і перелякану. За наказом Гюррем їй перерізали в останній момент мотузку. А знаєте чому? Вона заключила з нею парі - хто програє війну за султанове серце, та сама вип'є отрути.
Хелена помилася і її ведуть на хельвет до шахзаде. Вона згадує останні слова прощання з Мустафою... Дізнавшись справжню сутність Мустафи, вона зла на нього, що він так з нею грався. Та Мустафа не здається. У запальній пристрасті вони усамітнюються... Хелену переводять у покої фавориток.
В кінці 73 серії Махідевран, Фідан, Фатьма воркують, як позбутися Хелени.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 17209 | Додав: Аня | Теги: 3 сезон, 73 серія, 73 серия | Рейтинг: 3.1/41