Четвер, 28.03.2024, 12:40
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 78 "Прощавай, Фірузе!"
20:09
СЕРІЯ 78 "Прощавай, Фірузе!"
78 серіяХелена просить Мустафу визначитися з нікях. Вона хоче з ним залишитися. Саме в цей час Фатьма заносить Сулейманчика. Мустафа її більше не кохає і досі терпів її через вагітність.
Сулейман приходить до Хатідже поговорити про дитину Ібрагіма. Та звинувачує у всьому Гюррем, Сулейман забороняє їй наговарювати на дружину.
Рустем з Гюррем розмовляють у саду. Рустем розповідає про татуювання Фірузе - знак іранської династії. Рустема призначають санжак-беєм і він має відбути в провінцію протягом місяця. Рустем про це повідомляє Ніґяр, вони їдуть разом, без дитини. Гюррем дає надії Рустему, що це не надовго.
До Міхрімах заходить Фірузе, вона скучила! Фірузе намагається знайти спільну мову. Міхрімах нічого не розказує.
Посол Жан де Ля Форе з візитом у Сулеймана. Француз намагається налаштувати Сулеймана проти Карла, який захопив Туніс. Сулейман обіцяє наступного року підтримати Францію за участю свого флоту.
Гюррем заходить до Фірузе і говорить, що тій прийшов кінець, натякає про зв'язки з персами. Охороні вона наказує відвести дівчину у в'язницю. Кіраз про все доповідає Афіфе. Афіфе прямує до Гюррем, вона проти цього. "це потрібно терміново довести до відома Повелителя" - "Так що ж ти стоїш?". Афіфе мчить до Сулеймана, але того немає в палаці, він десь на флоті дає вказівки Хизиру. Увечері султан повертається, і Афіфе про все доповідає. Султан прямує до Гюррем. Туди приводять Фірузе... Гюррем розповідає все про приналежність Фірузе до перського роду, Повелитель не знав, що означає татуювання. Фірузе в сльозах падає до ніг султана. Той і оком не моргнув. "Цієї ночі вирішилася не лише твоя доля, а й доля усіх моїх ворогів!" - Гюррем до Фірузе.
Ібрагіма посеред ночі викликають до Сулеймана. Султан запитує про Фірузе, звідки вона у палаці? Він наказує терміново розібратися, хто ця жінка, що вона уже встигла зробити, і до чого це могло призвести? Ібрагім іде на допит. Слів він не підбирає і звинувачує її у шпигунстві. Вона відмовляється з ним розмовляти, вимагає султана. Сюмбюль звинувачує Кіраза у співпрацю зі шпигункою. Хатідже прибуває до Гюррем, а Гюррем натякає тій, що це вона підклала шпигунку у ліжко султана. Ібрагім приводить Фірузе до Сулеймана. Вони залишаються наодинці... Він не дозволяє їй наближатися...
Дівчину справді звати Фірузе, вона із древньої династії Сефівідів. Через міжусобні війни вона з батьком тікала, на їх судно напали, всі загинули, а вона вижила. У неї не було виходу, бо її або віддали династії, або використали проти них. Тому вона назвала себе християнкою і не назвала себе. Згодом вона мусила приховувати все, бо закохалася. Вона клянеться Аллахом!
Ібрагім доповідає Сулейману, що Фірузе говорить правду, і на шпигунку не тягне. Сулейман наказує повернути дівчину на поверх фавориток. Гюррем мчить до султана і пояснює тому, що дівчина ні за яких умов не може залишитися в гаремі. Сулейман обіцяє про своє рішення повідомити її разом з усіма. Але вона - не всі!
Аббас Агу упіймали. Після словесної перепалки Мустафа власноруч відрубує тому голову.
Фатьма і Федан планують вбивство Хелени. Цікаво, чи вдастся цим двом дурочкам організувати убивство? Посеред ночі Хелену кличуть начебто до Махідевран. Силою її заталкують в іншу кімнату, де Фатьма. Починається бійка, одним ляпасом Фатьма збиває з ніг Хелену, вона починає її душити. І тут з'яляється жебрачка. Вона ледь не вбила Фатьму, але її вгамувала Хелена. Діана веде Фатьму до Махідевран. Та на все закриває очі. Коли всі вийшли, Федан просить вибачення у Махідевран за те, що нічого не вдалося.
Фірузе покликали до Сулеймана. Єдиний шанс у неї залишитися в палаці - нікях. Сулейман каже Фірузе, що прийняв остаточне рішення, Фірузе цілує поли, клянеться у коханні... Її висилають з гарему. В мисливський будиночок, в неї юуде все, але більше з Сулейманом вона не зустрінеться. Яка сумна кінцівка... Гюррем нагадує Фірузе про їхню угоду, але не вимагає у тієї випити отрути, бо в тої в серці немає ні кохання, ні мужності. У розмові з Рустемом Гюррем хоче видати Фірузе її ворогам.
Ташлиджали прибув до Ібрагіма з листом від Махідевран. Вона дякує йому за все, натякає, що Гюррем все робить, щоб очорнити Мустафу, а той сам сприяє цьому своїм нікяхом. Вона просить боротися проти Гюррем разом.
Перед від'їздом Ніґяр грає на нервах у Ібрагіма. А потім ще й Рустему. Вона просить його розлучення. Той відмовляє.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 24056 | Додав: Роксолана | Теги: 78 серия, 3 сезон, 78 серія | Рейтинг: 3.0/35