П`ятниця, 29.03.2024, 13:41
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 79 "Прощавай, Хелено!"
20:11
СЕРІЯ 79 "Прощавай, Хелено!"
79 серіяУсе! Сулеймана від Гюррем ніхто не відволікає. Але султан холодно відноситься до неї...
Фірузе везуть у мисливськй будиночок. По дорозі на її кортеж нападають. Але це люди, наближені до Фірузе!
Хатідже злиться через провал з Фірузе. Вона хоче відправити Гююрем, але не знає способу.
У Римі обрано Нового Папу - Павла ІІІ. У Сулеймана відбувається нарада стосовно примирення Франциска і Карла. Сулейман свято вірить, що ніхто не переможе Османську імперію. У Римі своя нарада про зраду французів, які співпрацюють з мусульманами. Ватикан таки хоче примирити всю Європу. Сулейман слідкує за рухом Лютера на противагу католицькій церкві. Він зацікавлений у розколі християнської церкви. Він навіть дозволив лютеранству поширюватися в Османськй імперії.
Гюррем радиться з Кадді Ефенді стосовно свого вакфа. Вона хоче збудувати його у Стамбулі. Але це не чувано! Ще жодна хасекі не робила цього. Султан готовий пожертвувати два мільйони ахче на фонд. Вона пропонує Каддію запросити і його дружину. Дружина вважає це великою честю. Тим часом син Кадді Ефенді вчиняє бійку у барі.
Мехмет одужує. Мустафа повідомляє султану про знищення Абаса і, як доказ, відправляє йому відсічену голову.
Ніґяр викрадає дитину і селиться в орендованій квартирі. Рустем, повернувшись додому, помічає вкрадені гроші. Матрахчі займається пошуком Ніґяр. Він хоче знайти її до повернення Ібрагіма. Рустем каже, що сам знайде Ніґяр.
До Міхрімах приїхав Ташлиджали. Гюррем уже в курсі і чекає їх у саду. Вони розмовляють про кохання. Гюррем мовчки уходить і наказує Сюмбюлю і Рустему слідкувати за Ташлиджали, вона підозрює його у зв'язках з Махідевран. Ташлиджали "засвітився", відправлюячи Махідевран якийсь секретний лист. Рустем убиває гінця і забирає листа.
Ібрагім їде в Манісу вмовляти Мустафу не одружуватися. Він пояснює шахзаде, що у того не може бути особистого життя. А Гюррем доповідає Сулейману про таємну зустріч Ібрагіма з Мустафою, начебто вони хотять змістити султана з посади. В пітвердження цьому - перехвачений лист. Сулейман злий і розчарований. Тим часом Мустафа розповідає Ібрагіму про сон Повелителя і про підозри султана під час замаху на Мехмета. Ібрагім же пояснює, що нікях лише посилить роздор між батьком і сином. Мустафа відмовляється проводити нікях і повертає Хелену до батьків.
Після повернення Ібрагіма зразу ж відправляють до султана. Ібрагім сам зізнається, що їздив не туди, куди мав. "На шляху, усіяному брехнею, безвинних немає, Ібрагім. Є лише зрадники". Сулейман не радить Ібрагіму перейматися долею Мустафи, бо той уже виріс. Ібрагім у своїй розмові ходить по лезу бритви. Здається, Сулейман йому знову повірив. Тут же його чекає Гюррем. Він каже тій, що не вбив ще її, бо не хотів пригнічувати Володаря, але та сама стала ворогом №1 султану, і пора цьому покласти край. Після цього Гюррем заходить до Сулеймана. Сулейман пояснює, що Ібрагім всього навсього переймається долею Мустафи. Ташлиджали вигрібає від Ібрагіма за те, що лист потрапив в інші руки.
Матрахчі допоповідає Ібрагіму про викрадення дочки. Ніґяр готується втекти з міста. Корабель буде лише за тиждень. Рустем у Ібрагіма дає пояснення, він хоче розлучитися. Махідевран зі сльозами на очах випроваджує Хелену.
Сулейману сниться сон, наче він у лісі зустрічає Мустафу на троні, а поруч - Ібрагім. І у мішку у них - голова Мехмета.
Гюррем перехвачує черговий лист до Міхрімах. Крім того вона помічає у доньки кулон, подарований Ташлиджали. Та відбріхується. На ранок Міхрімах і Ташлиджали зустрілися в саду. Гюррем перериває зустріч. Ташлиджали щиро зізнається у коханні. Гюррем помилує його, аби лише Міхрімах не образилася. Вона забороняє йому до дівчини наближатися. Потім на горіхи отримує доця. Султана просить Міхрімах не піддаватися почуттям в її юному віці. Крім того, забороняє бачитися їй з коханим, або вона його уб'є.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 23260 | Додав: Роксолана | Теги: 3 сезон, 79 серия, 79 серія | Рейтинг: 3.2/62