Четвер, 25.04.2024, 08:11
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 82 "Шпигунка Гюлізар"
20:22
СЕРІЯ 82 "Шпигунка Гюлізар"
82 серіяГюлізар виганяють з палацу, їй нікуди піти. Вона просить Федан допомогти їй.
Ля Форе пише листа королю Франції про переговори по капітуляціях та про судову систему Османської імперії.
Гюррем дізнається, що Мехмет поїхав на верфі з Ібрагімом Пашею. Вона в паніці мчить шукати сина. Ібрагім спокійно повертається до доньки, там і Ніґяр. На місці прогулянки Ібрагіма і Мехмета знаходять мертвого агу і накидку Мехмета. Самого Мехмета немає. Гюррем повертається в палац до Сулеймана. Там вона застає Мехмета. Вона накидається на Ібрагіма. Ібрагім проявляє себе благородно. Гюррем тупить. Гюррем султану розповідає, наче їй приснився страшний сон про Мехмета, в якому розказує побачене сьогодні. Вона прямо каже Сулейману, що Ібагім зацікавлений у становленні Мустафи, а значить Мехмету з ним небезпечно.
Федан повідомляє Діану, що її завтра уб'ють. Діана влаштовує втечу. Гюлізар, наче в трансі, заходить з кінжалом до сплячого Мустафи. Діана піднімає шум і охорона запобігає нападу на Мустафу. Гюлізар арештовують, вона розказує, що служить Гюррем. Ташлиджали не сприймає ці слова однозначно. Гюлізар розповідає Діані, де сховане її золото, щоб та віддала батькам. Вривається Махідевран і хоче придушити дівчину. Махідевран призначає Діану головною калфою.
Гюррем свариться з Мехметом. Вона забороняє йому без відома покидати палац. Заходить Міхрімах, Гюррем виходить. Міхрімах розказує брату, що його Нурбахар вагітна. Мехмет залишається наодинці з коханою.
Ташлиджали приїжджає до Ібрагіма з вістями від Мустафи. Ібрагім зустрічається з Гюррем. Він показує їй Гюлізар. Гюррем відпирається, ніби і не знає дівчину. Але з Сюмбюлем вони вирішують до ранку знищити дівчину. Сюмбюль іде до Рустема і про все розповідає. Рустем обіцяє все виконати. Ніґяр підслуховує. Невідомий в масці пробирається у палац Ібрагіма, де тримають дівчину, перебиває всю охорону, але не встигає знайти дівчину. Рустем розуміє, що Ніґяр про нього все доносить Ібрагіму. Сюмбюль доповідає Гюррем, що дівчину не знайшли (цікаво, як він це дізнався?). На ранок і Рустем пропав... Виявляється, Рустем шантажує Гюлізар її матір'ю. І дівчина на допиті у султана наговарює на іншого - Бехрама Ефенді. Ібрагім почувається у цій ситуації повним дурнем. Дівчина каже, що це її Ібрагім заставив оговрити Гюррем. Після цього кидається з вікна. Гюррем наказує забезпечити її сім'ю усім необхідним довічно. Сулейман гримає на Ібрагіма, каже що друг інколи стає ворогом. Ібрагім злющий. Гюррем тішиться.
Хатідже запрошує своїх сестер Шах султан і Бейхан.
Міхрімах знову зустрічається з Ташлиджали у дворі Хатідже.
82 серія закінчилася розмовою Ібрагіма і Рустема.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 19205 | Додав: Аня | Теги: 3 сезон, 82 серія, 82 серия | Рейтинг: 3.1/51