Четвер, 28.03.2024, 23:24
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 84 "Ібрагім на грані"
20:37
СЕРІЯ 84 "Ібрагім на грані"
84 серіяШах, Гюррем, Хатідже і Гюльфем сидять за столом. Шах запрошує Гюррем в гості до Хатідже. Хатідже крутить носом. Гюррем підбурює Хатідже неприямностями з Ібрагімом. Хатідже зривається, Шах утихомирює її. Хатідже і Гюльфем покидають застілля. В коридорі Хатідже обурена поведінкою Гюррем і Шах, яка її захищає. Шах із Гюррем холодно говорять про Хатідже. Гюррем розповідає про зраду Ібрагіма, про його позашлюбну дитину, перекручуючи факти на свою сторону.
Ніґяр перед від'здом прощається з донечкою та Ібрагімом. Вона зізнається йому у коханні.
Хатідже у Сулеймана допитується у того, навіщо він представив Ібрагіма перед судом?
Кіраз Ага підслуховує розмову повитухи з Кларою про вагітність останньої. Міхрімах в останнє попереджає брата про вагітність і радить їм зробити викидня. Тим часом у Манісі виявляється вагітною Айше Хатун. Дівчину переводять на поверх фавориток. Фатьма приголомшена. Згодом Фатьма заходить до Айше з претензіями і накидається на ту. Міхрімах правдами-неправдами робить аборт дівчині. Це побачив Кіраз. Міхрімах спочатку наказує йому мовчати, а потім Афіфе - вигнати його з палацу. Матері Міхрімах пояснює, що той дізнався про Ташлиджали. Гюррем підтверджує вирок Кіразу. Сюмбюль не нарадується. Афіфе намагається випитати у Кіраза за що, але той не видає. Мабуть, боїться суворішого покарання. Шах, Гюррем, Хатідже і Гюльфем сидять за столом. Шах запрошує Гюррем в гості до Хатідже. Хатідже крутить носом. Гюррем підбурює Хатідже неприямностями з Ібрагімом. Хатідже зривається, Шах утихомирює її. Хатідже і Гюльфем покидають застілля. В коридорі Хатідже обурена поведінкою Гюррем і Шах, яка її захищає. Шах із Гюррем холодно говорять про Хатідже. Гюррем розповідає про зраду Ібрагіма, про його позашлюбну дитину, перекручуючи факти на свою сторону.
Ніґяр перед від'здом прощається з донечкою та Ібрагімом. Вона зізнається йому у коханні.
Хатідже у Сулеймана допитується у того, навіщо він представив Ібрагіма перед судом?
Кіраз Ага підслуховує розмову повитухи з Кларою про вагітність останньої. Міхрімах в останнє попереджає брата про вагітність і радить їм зробити викидня. Тим часом у Манісі виявляється вагітною Айше Хатун.
Розпочинається суд з Ібрагімом. Сулейман присутній інкогніто. Матрахчі виступає, як представник Паші. Ібрагім тим часом приймає посла Ла Форе.
Розпочинається суд з Ібрагімом. Сулейман присутній інкогніто. Матрахчі виступає, як представник Паші. Ібрагім тим часом приймає посла Ла Форе. Кадді виносить вирок про довічне ув'язнення звинуваченому. Таке рішення виправдовує Ібрагіма, а тому Гюррем сама не в собі. Гюррем зустрічається з Аязом і обговорюють подальші плани. Після суду Ібрагім зустрівся з Кадді. Ібрагім веде себе пихато і не натішиться, що Володар вкотре його виправдав.
Гюррем зустрічається з Ібрагімом у коридорі і обмінюються "люб'язностями". "Ібрагім Паша, ти ще й досі не затямив, цей палац я покину лише мертвою" - "Я теж... я - теж".
Айз Паша переглядав стенограми переговорів Ібрагіма з Ля Форе і помітив промови того про лева і приборкувача. Це він показує султану. Здається султан відчув себе лохом. Він кличе Вбрагіма, але нічого не розказує, а в самого аж пар з носа.
Ташлиджали повертається у Манісу і розповідає Мустафі про самогубство Гюлізар і, що справа стоїть на місці.
Махідевран іде поговoрити з Фатьмою, щоб випровадити ту з палацу. Але Фатьма повісилася...
В палаці випав сніг.
Ібрагім розговляється разом з Пашами у себе вдома. Прибуває посол Ла Форе. Він приносить Ібрагіму якусь прокляту книгу Макіавеллі. В цей час Сулейман стоїть на балконі і прокручує в себе в голові зі нагороди Ібрагіма та обговорення його смерті. Ібрагім читає книгу, йому весело, там порівнюється устрій Османської імперії та Франції. Ібрагім продовжує себе возвеличувати. Володар приїжджає до Кадді. Султан розказує тому, що прийняв рішення щодо Ібрагіма, але він не може йому нічого зробити, бо сам від себе захистив. Це рішення - страта. Тому він просить Кадді порадити, як вийти з цієї ситуації. Суддя просить кілька днів на роздуми.
Ібрагім серед ідолів згадує себе малого, як його забрали в рабство. Хатідже жаліється Ібрагіму на байдужсть Шах султан і прихильність до Гюррем. В той час Гюррем облаштувала покої Шах. Ввечері вони збираються на розговіння.
Ібрагім з книгою Макіавеллі заходить до Сулеймана. Краще, коли тебе люблять, а не бояться? Чи краще коли тебе бояться, а не люблять. Макіавеллі каже, що любити і боятися одночасно не можна.
Мехмет не відходить від нурбахар. Він дізнається, що Міхрімах наказала зробити аборт після того, як той передумав, і мчить до неї розбиратися. Він незадоволений, вона думає про його майбутнє...
84 серія закінчилася сваркою Мехмета з Міхрмах через аборт Нурбахар.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 17006 | Додав: Роксолана | Теги: 3 сезон, 84 серія, 84 серия | Рейтинг: 4.2/18