П`ятниця, 19.04.2024, 02:35
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 88 "Шах вступає в гру"
21:38
СЕРІЯ 88 "Шах вступає в гру"
88 серія
Гюррем помічає Діану у своїх покоях і не надто рада. В палац прибуває Ніґяр. Вона хоче побачити Гюррем султан. Ніґяр починає щось підло говорити про Рустема, ніби хоче попередити про щось. В обмін на це вона просить знайти свою дочку. Після цього Ніґяр і Шах перемовилися словечками, здається Ніґяр ходила на вимогу Шах.
Шах зустрічається з Рустемом, привітати. Вона звинувачує його у прихильності до Гюррем та смерті Ібрагіма, погрожує смертю та наказує служити собі. Рустем бачиться з Гюррем, і йому не вдається переконати ту у своїй вірності.
Мустафа від'жджає. Прощаючись, Міхрімах помічає у коридорі Балібейчика.
Всі, крім Гюррем збираються в пам'ять про Ібрагіма. Гюльфем і Хатідже перешіптуються, що сьогодні мають з нею покінчити. Гюррем відправляється в хамам. За нею слідкує Діана. Шах відправляє свого Агу у палац. Діана перерізає горло охоронцю. В цей час Сюмбюль точить морковку на кухні. Ага уже в гаремі, кудись біжить. Діана пробирається в хамам і убиває першу дівчину... Гюррем ніжиться біля водички з іншою дівчиною... Діана наближається з кінжалом...
Діана перебиває усіх наложниць, підходить до Гюррем і каже, що прийшла її захистити. Та в це повірила! Султана бере за горлянку Сюмбюля і звинувачує у поганій безпеці. Хатідже та Байхан перешіптуються, що немає новин. Афіфе немає в палаці в цей час. Гюррем і її підозрює. Діана продовжує вішати лапшу Сюмбюлю. Гюррем іде до Сулеймана жалітися. Каже, що їй мстяться за смерть Ібрагіма. Шах і Афіфе турбуються про стан Хатідже. Приходить Мерджан і повідомляє про те, що сталося. Шах подумала на Хатідже. Гюльфем і Хатідже розмовляють про якусь хатун (а не про калфу, якою є Діана). До Сулеймнана прибігають Афіфе і Шах. Той на високих тонах вичитує Афіфе. Сюмбюль хвалить Діану. Афіфе починає розслідування. Афіфе допитує Діану, вона знає, що її рекомендувала Гюльфем.
Шах султан з криками заходить до Хатідже і всіх виганяє, крім Гюльфем. Вона вичитує їх за замах на Гюррем. Хатідже не боїться смерті і зупинятися не збирається. Шах вважає, що так вони роблять сильнішою Гюррем. Хатідже промоляється, що Діана мала вбити Гюррем, а не рятувати. У Шах проти Гюррем плани глобальні. Вона планує потихеньку позбавлятися усіх поплічників Гюррем.
Мехмет тренується з Балібеєм. Приходить Міхрімах з подругою Есмахан. Подруга пристає до Мехмета, Міхрімах - до Балібея.
Махідевран у розмові з Мустафою пояснює, що з дня на день з Гюррем все скінчиться. Ташлиджали тупить. Махідевран помічає це, розуміє, що це Міхрімах.
Гюррем та Афіфе ні до чого не приходять. Але Афіфе, щось підозрює про Фахрі і пропонує її відправити у старий палац від гріха подалі. Фахрі зустрілася з Шах і все пояснила, вона не могла підставляти Гюльфем. Гюррем особисто допитує Фахрі. Гюррем дарує їй мішок золота. Сюмбюлю хатун сподобалася і рекомендує її Гюррем. Та приймає її до себе, але задумується...
Сулеймана глючить, йому у палаці примерещився Ібрагім. Але це - Балібей, в схожому одягу. Він пропонує взятися за розслідування замаху на Гюррем, але Сулейман планує провести його особисто.
Шах приходить до Сулеймана і жаліється на поганий стан Хтідже. Сулейман каже, що прийняв рішення щодо Хатідже, бо знає, що вона накоїла. Шах повертається до Хатідже. Султан відправив Хатідже у Манісу. Хатідже добровільно не збирається нікуди їхати. Шах намагається її вмовити.
Папа Римський готує замах на Сулеймана. Це має зробити самогубець Аннтоніо Прімальдо. Він знає, що у раз у місяць султан виходить на базар без охорони. Сулейман виходить на базар і приєднується до перевірок Кадді. Їх супроводужє Балібей з охороною. Папа молиться про захист від султана Сулеймана. Один із тороговців промовляється Сулейману, що Ібрагім віддавав перевагу іноземцям. На базарі починається постановка бійки, а в цей час самогубець позаду нападає на Сулеймана. Але Балібей вкотре його рятує. Після цього Сулейман призначає Балібея особистим помічником.
На Дивані радяться щодо підступної позиції Венеції і Аяз явно уступає Лютфі.
Міхрімах дізнається, що Гюррем відправила її агу і влаштовує скандал. Вривається Гюльфем і жаліється на те, що Володар відправив Хатідже в заслання. Гюррем виганяє її вон. Гюррем в сльозах. Вона йде до Сулеймана і просить того переглянути своє рішення щодо Хатідже, щоб її знову не звинуватили. В цей час заходить Шах і повідомляє, що Хатідже відмовилася їхати.
Сулейман іде до Хатідже. Та грає на скрипці. Вона сама зізнається, що намагалася вбити Гюррем, хотіла забрати у султана рідну людину. Хатідже давить на нерви брату. А султан каже, що забере у тієї дітей, бо вона хвора. В цей час Гюррем хвалиться Шах, що просила помилувати Хатідже. Хатідже тепер з Махідевран. І Мустафою.
Шах, виявляється, переселяється у палац Хатідже. Гюррем приголомшена, докоряє Сюмбюлю за відсутність інформації.
Селім і Баязид сваряться і влаштовують бійку. Селіма з фінгалом приводить до матері Мехмет. Баязид незадоволений, що його в сім'ї неповажають. Мати його заспокоює.
Перед Диваном по підготовці походу Рустем і Лютфі розмовляють про підвищення першого. Нібито всім відомо, хто стояв за підвищенням Рустема. Сулейман не взяв Мустафу в похід. Більше того не назначив його на жодну керівну посаду. Мустафа розлючений і вважає, що Володар його більше не цінує. І виною цьому - Гюррем. Прибігають Хатідже і Махідевран. Хатідже підбиває Мустафу опиратися волі султана (і Гюррем).
Ніґяр приходить у палац чи то до Хатідже, чи до Шах. Ніґяр розказує тій, що поки Рустем буде у поході, вона буде у столиці. В цей час вони мають натворити справ. Шах щось замишляє.
Рустем розмовляє з Гюррем перед походом, зокрема про призначення Рустема на посаду. Той набиває собі ціну. Гюррем натякає, що не боїться Шах, з якою вони залишаться наодинці, коли всі підуть у похід. І відправить її до Хатідже.
Міхрімах просить Балібея приглянути за братами в поході і дарує тому талісман на щастя. Підходить Рустем, Машка уходить. Рустем починає вироблятися, Балібею це не сподобалося.
Гюррем востаннє перед походом усамітнюється з Сулейманом. Знову прийшов час розлучатися. Тому цієї ночі Гюррем хоче приділити час Судейману.
Після від'їзду Сулеймана у похід Гюррем зустрічаєтьсяз  Шах. Гюррем всю їжу дає пробувати служниці. Прибуває Сюмбюль і терміново забирає султану в палац. Прибув Халіль Ага з Маніси, якого прислав Рустем, він щось розказав приголомшливе... В цей час до Шах приходить лист від Хатідже, там теж щось шокуюче. Виявляється, шахзаде Мустафа зібрав військо і прямує на столицю. Кажуть, що Сулейман тяжко поранений...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

88 серія завершилася приїздом Хатідже e Манісу.
Категорія: 3 сезон | Переглядів: 25419 | Додав: Аня | Теги: 3 сезон, 88 серия, 88 серія | Рейтинг: 3.3/58