П`ятниця, 19.04.2024, 03:59
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 89 "Пастка для Гюррем"
15:42
СЕРІЯ 89 "Пастка для Гюррем"
89 серіяГюррем наказує Мустафі-Паші, який відповідає за безпеку Стамбула, виступити проти шахзаде Мустафи і відрубати тому голову, доки він підійде до Стамбула. Афіфе просить Шах угамувати шахзаде Мустафу. Та погоджується, але про це не має знати Гюррем. Шах розраховує, що Гюррем спробує возвести на трон свого сина.
Гюррем переселяє Міхрімах і Баязида у свої покої через напад на Володаря. Прибуває Афіфе. Гюррем дає настанови. Прибувають Шах і Гюльфем. Гюррем каже їм, що шахзаде Мустафа іде на Стамбул захопити трон. Ті роблять вигляд, що нічого не знають. Шах каже Гюррем, щоб вона не боялася. Шах особисто займеться цією справою. Гюррем безпеку шахзаде доручає Фахрі.
Сюмбюль передає термінового листа Сулейману гінцю. Це бачить ага Шах. Згодом гінця знаходять убитим. Мустафа Паша просить Шах мирними шляхами зупинити шахзаде Мустафу. Шах просить Гюррем віддати шахзаде під її опіку. Гюррем відмовляє. Шах пояснює, що у її дітей тече кров династії. Вночі до Шах приходить Міхрімах. Вони говорять про Мустафу. Після Машка просить матір віддати шахзаде Шах.
Прибуває Ніґяр. Гюррем цікавиться у неї про Рустема, який нічого не пише. Та нічого не знає. Ніґяр натякає, що Рустем може бути зрадником. А щоб обігнати Мустафу, каже, що треба возвести Баязида на трон. Ніґяр давить на Гюррем. Султана обіцяє прийняти правильне рішення. 
Вранці Ніґяр прйшла до Гюррем за результатом, а Шах - за дітьми. Дітей у палаці немає, Гюррем їх десь сховала. З ними поїхав якийсь ага і Фахрі. Шах починає наїжджати на Гюррем з натяком на зраду. По дорозі на кортеж з дітьми нападають. Дітей викрадають, їх переслідує Фахрі. Мустафа Паша повідомляє, що Володар цілком здоровий. Гюррем наказує відправити Сулейману листа з повідомленням про зраду Мустафи. Гюррем дізнається про викрадення дітей і мчить в ліс. Там вона знаходить Фахрі, яка веде їх до старого будинку. А в ньому - Шах. Шахзаде уже в палаці. Шах пояснює Гюррем, що качка про поранення султана - це лише провокація Шах. Жінки говорять по душам. Гюррем проклинає Шах.
Показують Сулеймана і всіх Пашей на полі бою. Султан - живий-здоровий. Папство радиться, як спровокувати Венецію проти Османів... чи то Османів порти Венеції. Рустем Паша і Матрахчі заїдаються. Балібей їх заспокоює. Лютфі ставить на місце Рустема.
89 серія закінчилася потасовкою Рустема і Матрахчі в поході.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 34424 | Додав: Аня | Теги: 3 сезон, 89 серія, 89 серия | Рейтинг: 2.6/57