Субота, 20.04.2024, 13:46
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 92 "Скарби Ібрагіма"
20:32
СЕРІЯ 92 "Скарби Ібрагіма"

92 серіяСулейман збирає Диван, на якому піднімає питання про стан Ібрагіма. Рустем доповідає, що велика частина коштів, що належать покійному візирові, була розкрадена з казни. Сулейман вимагає негайно з цим розібратися і повернути вкрадене.

Тим часом у Манісі венеціанка зустрічається з Махідевран - вона дякує султані за надану допомогу і просить її дозволити їй зустрітися з самим Мустафою, що особисто висловити свою подяку і йому. На зустрічі з спадкоємцем Габріелла клянеться, що не забуде його доброти.

Гюррем все ніяк не може заспокоїтися - вона знемагає від безсоння, а коли вона, нарешті, засинає, її починають мучити кошмари. Не в силах більше терпіти, вона вирушає до Хатiдже і знову звинувачує її в всіх своїх бідах. У покоях Хатiдже її уваги привертає Салиха. Вона розпитує про неї Афіф і та розповідає, що Салиха приїхала з Маніси. Хатiдже не може натішитися тим, що відбувається з Гюррем. У палаці її стан також не залишається непоміченим - вже починають шепотітися, що могутності всесильної Гюррем приходить кінець.

Гюррем почувається все гірше і гірше. Зібравшись з силами, вона прямує до гарему, але там сили остаточно залишають її і вона втрачає свідомість.

Тим часом Хатiдже навідується до брата і накидається на нього зі звинуваченнями, що за вбивством Ібрагіма стоїть він. Не бажаючи вислуховувати істерику сестри, Сулейман проганяє її геть. На зворотному шляху до своїх покоїв Хатiдже стикається з очманілою Гюррем. Султана знову вимагає від неї розповісти, що вона з нею зробила. З неприхованою зловтіхою Хатiдже обіцяє, що земним муках Гюррем незабаром прийде кінець, та й за гробової дошкою її чекають страшні тортури в пеклі. Розгнівана Гюррем накидається на Хатiдже з кулаками.

Сюмбюль бачить збожеволілу Гюррем і під руку проводжає її до покоїв. У свою чергу, одна з служниць гарему також надходить з Хатiдже. Тим часом стража проводить ревізію майна, що залишилося покійного Великого Візира. За цим

бачиться рука Рустема. Гюррем досі не в собі, чим викликає занепокоєння Сюмбюля - він боїться наслідків витівки султанші.

У палаці всі тільки й говорять, що про те, як Гюррем втратила свідомість і про сутичку з Хатiдже. Афіф, проходячи по коридору, знаходить коштовність, приналежну Хатiдже. З наміром повернути втрату, вона прямує прямо в покої сестри султана, однак там її НЕ виявляється.

Після того, як чоловік і дочка йдуть у султанський палац, Шах намагається випитати у Нігяр всю відому їй інформацію про гроші, які Ібрагім ховав за життя. Після цього вона наказує Нігяр в обидва ока стежити за своїм чоловіком.

Сюмбюль у глибоких роздумах - він намагається зрозуміти, як можна допомогти Гюррем в ситуації, що склалася. Міхрімах прогулюється по саду з братом Мехметом, коли їм назустріч виходять Балі-бей і Есмахан.

Султан тим часом вислуховує доповідь Рустема за результатами ревізії палацу Ібрагіма - золота не виявлено. Рустем м'яко наполягає, що пошуки слід продовжити і просить Сулеймана віддати відповідний наказ.

Мустафа у своєму палаці в Манісі обговорює з Ташлиджали Габріеллу. Після цього спадкоємець проводить обговорення майбутнього морського походу з Хизир Рейсом. У розмові в черговий раз спливає ім'я Ібрагіма - обидва співрозмовника приходять до висновку, що Айязу-паші далеко до покійного Великого Візира.

В кінці 92 серії Шах шукає Хатідже.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 18160 | Додав: Аня | Теги: 3 сезон, 92 серия, 92 серія | Рейтинг: 3.6/19