Вівторок, 23.04.2024, 14:04
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 22 серія 1 сезону "Я керую трьома континентами..."
19:17
22 серія 1 сезону "Я керую трьома континентами..."

Гюррем виходить з покоїв, штовхнувши Таню, а Сулейман таки завернув Таню. Гюррем пояснюється Нігяр і Гюльнігаль про свою поведінку. Ті їй не заздрять...

Гюльнігаль: Ти пропала, Гюррем. Тепер тебе ніхто не врятує
Нігяр: Уже не врятуєшся.

Вранці весь гарем напружений. Хатідже співчуває Гюррем: "Сама думка, що в Ібрагіма-паші може бути інша, мене вбиває". Гюррем пакує скрині. Сулейман заходить до неї, поцікавитися, як рука. На що та відповідає в своєму стилі: Не рука в мене болить, а глибока рана у моєму серці..." Султан натякає, що вона нікуди не піде без його дозволу, принаймні з дітьми. Гюррем стоїть на своєму - піде звідси або жива, або мертва. Гюррем навіть продумує план втечі з палацу. Зрештою Нігяр приносить гарну звіску: "Витри сльози. Ти перемогла. Султан відправляє тих наложниць геть!" Валіде: "Це нечувано! Султан відправляє наложниць, бо так захотіла Гюррем! Вона підім'яла мого сина. Я не здивуюся, якщо вона візьметься й мене спроваджувати. На добро це не вийде. Відтепер нас чекають набагато більше нещасть та скандалів". "У гаремі немає кохання. Інакше порядку не буде. Кохання закріпачує. І воно зведе нас у могилу".

- Я керую величезною імперією на трьох континентах. Але часом не можу дати ради коханій, яка бунтує з любові до мене. І придушити цей бунт без поступок неможливо.

- Поступка не свідчить про поразку. Саме ви даєте нам приклад поваги до цього почуття (кохання).

- Вона мене так сильно кохає, що була готова померти. Я задумався, чи кохаю так її я? - Ні. Але сьогодні я знову в неї закохався.

Гюльшах знову пропонує Махідевран убити Гюррем, та відмовляється.
Це для тебе, моя бунтівна запальна султано!
До султана прибув венеціанський торговець синьйор Гріті, пропонує партнерство, дарує тому скриньку дорогоцінного каміння.
Між Мехметом і Мустафою виникають суперечки, хто буде падишахом, нібито Мехмету мама сказала, що він. Проте Мустафі Махідевран пояснює, що султаном стане старший син. Згодом Мустафа намагається командувати Ібрагімом, проте Сулейман вгамовує сина. Після цього вночі Ібрагіму сниться, що султан його страчує.
"Я - Ібрагім. І рай і пекло в моїй душі. Я дружу з шайтаном, але в своїй безнадії прошу допомоги в янголів. Я вірний вартовий чистилища, сторож Ібрагім, посвячений у таємниці султана, щоб стерегти їх, бо я слуга Ібрагім. У глибоких очах володаря я бачу свою смерть, але кваплюся їй на зустріч, мов божевільний. І молюсмя перед смертю. Я - Ібрагім."
Гюльшах так зацькували Гюррем та дівчата з гарему, що в кінці 22 серії вона її вбиває...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Хюррем-я звикла до всяких муках, вигнання, і сама себе зійшлися, принаймні, я не дозволю топ-тать свою гордість. Султан просить її не кидати тен, на її повагу до нього, і він не потерпить ніяких скан-далов. Негайно йди і займайся дітьми. Залиш мене одного. Я буду відчувати до тебе повагу, а ти будеш все руйнувати, і знищувати меня.да Я все бачила: і Гюльніхаль, Садиков, Махідерван і цю наложницю біля дверей. Султан: Хюррем вистачить. Вистачить. Схопив її за руку і потягнув до дверей. Вона в дверях повторила, що вона не Махідерван. Тебе, мою любов, я не буду ділити ні з ким. До завтрашнього дня виїдуть ці наложниці, або я. Вибір за тобою. Хюррем вискочила з покоїв, і з закривавленою рукою понеслася по корідору.Нігяр її наздоганяє. По дорозі Хюррем відштовхує Таню, і мчить далі.

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 11411 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 2.8/4