Четвер, 28.03.2024, 13:17
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 23 серія 1 сезону "Замах на Гюльнігаль"
19:49
23 серія 1 сезону "Замах на Гюльнігаль"

Гульшах йде по коридору, і радіє, що позбулася Хюррем, і що Махідевран не буде більше нервувати. У покоях плаче Селім. Приходить Есма. Бачить плач Селіма і ковдру, всю в крові. Вона дико кричить, і вибігає з кімнати, продовжуючи кричати. Гульшах заходить у кімнату і ховає ніж в каміні. Від шуму прокидається Махідевран, і посилає Гульшах дізнатися, що за крики в коридорі?

У коридорі продовжує кричати Есма, вбігають дівчата і Сюмбюль. Він кричить на Есму, але вона від шоку не може сказати ні слова. Прибігає Нігяр. Вона чує плач Селіма, і біжить з Сюмбюлем туди. Гульшах запитує у дівчат, що трапилося, але ті й самі нічого не знають.

В цей час у коридорі з'являється Хюррем, яка купалася в лазні. Бачить Есму, і запитує її, що трапилося. Гульшах в жаху дивиться на живу Хюррем, і теж чує крик Сюмбюля, вона розуміє, що вбила Гюльніхаль.

Нігяр і Сюмбюль заходять у покої, і Нігяр бере Селіма, а Сюмбюль бачить кров на покривалі, відсуває і бачить Гюльніхаль. Він тоді дико кричить "Гюльніхаль!". Його крик чує Хюррем.

Хюррем залітає до себе і бачить Гюльніхаль. Вона кричить на Сюмбюля, щоб він щось зробив. Той хватає Гюльніхаль і, голосячи про її порятунок, несе її в гаремну лікарню.

Махідевран здогадується, що за вбивством стоїть Гюльшах, і жорстоко її б'є. Гюльшах знаходять в коридорі і теж відносять в лікарню. Дівчата лежать в сусідніх ліжках. Нігяр катує Гюльшах, і та у всьому зізнається. Нігяр іде шантажувати Махідевран. Махідевран сходить з розуму. Сулейман натякає Ібрагіму, що знає, хто вбивця. Гюльнігаль до кінця серій прийшла в себе.

Герцогиня Ангулемська просить султана Сулеймана звільнити її сина Франциска з полону Карла. Тому льстить така відзнака. Гріті обідає з Сулейманом у палаці Ібрагіма.

"Настю, мій милий янголе! Я роблю так, як ти просила. Я їду в Україну, землю нашого кохання. Перед цим дозволь глянути на тебе востаннє. Прошу тебе хоча б це. Я кохатиму тебе і литиму за тобою сльози вічно. Чекатиму тебе завтра в саду біля..."

"Я султан султанів, цар царів, тінь Аллаха на землі, рука, що коронує правителів, володар Середземного моря, провінцій Румелія, Анатолія, Караман, Сівас, Дулкадир, Діярбакир, Курдистан, Азербайджан, Дамаск, Алеппо, Єгипет, Дамаск, Медина та Єрусалим, усього арабського світу та Йємену, а також численних земель, які завоювали мої предки смертоносним вогнем своїх мечів, і численних земель, які в майбутньому підкорю я у своїй нестримній переможній ході світом. Онук султана Баязида, син султана Селіма, хан султан Сулейман. А Ви, король французьких земель Франциск, через свого посла Франжипані передали до палацу листа і певне усне повідомлення. У листі Ви повідомляєте, що вашу країну захопив ворог, та ви самі у полоні, і просите у нас допомоги. Ваші прохання порятунку прийшли до підніжжя мого трону, осереддя всього світу. Я отримав детальні відомості про все. Нині захопити і тримати в полоні суперника - це не дивина. Не впадайте увідчай, не тривожтеся. У таких випадках наші діди та прадіди, хай спочивають вони з миром, вирушали у численні походи, щоб перемогти ворога. Ми беремо з них приклад і завойовуємо нездоланні народи. Наші коні завжди освілані, а шаблі - на поясі. На все воля Аллаха, наша доля в його руках. Про ваше скрутне становище ми також розпитали гінця, якого ви надіслали, так і знайте."

Нігяр призначають головною калфою. Левко в котре передає нею листи Насті. Їх помітив Сюмбюль і здав Ібрагіму. Той натиснув на жінку, і вона прочитала йому лист любовний Левка. Ібрагім вражений! Кінець 23 серії.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 11776 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 2.2/9