Вівторок, 23.04.2024, 13:21
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 24 серія 1 сезону
21:10
24 серія 1 сезону

Ібрагім продовжує залякувати Нігяр тим, що вона, виявляється носить листи Левка до Хюррем і назад. Вона пояснює йому, що провини Хюррем тут немає, що Левко закохався в неї, коли малював портрет. Вона клянеться йому, що султана не винна. Він, як скажений репетує, щоб вона марно не клялася. Валіде сидить з Хюррем і Дельма. Вона розхвалює Міхрімах за красу, і говорить, що всі її онуки красиві і розумні, такі ж як Хатідже.

Ібрагім продовжує залякувати Нігяр, що він не вірить у невинність Хюррем, так як вона теж з Русі. Та продовжує відмовлятися, що вона нічого не знала, а просто передала Хюррем її малюнок. Вона каже йому, що Хюррем передала Левку гроші за порятунок дітей під час повстання яничар, але той їх вернув. Ібрагім цікавиться, вони зробили тебе своєю зв'язковою, а ти нічого не знаєш. Та слізно каже, що не знає, що було в мішечку, вона ж їх не читала.

Ібрагім дає їй завдання віддати Хюррем записку, і щоб вона стежила за кожним її кроком і доповідала йому особисто, і щоб тримала язик за зубами, інакше він її придушить.

Хюррем проводжає валіде зі своїх покоїв, і дає завдання Есмі піти погуляти з дітьми, і привести до неї терміново Нігяр.

Султан сидить на терасі і читає Платона. Приходить Ібрагім, він читає йому уривок з книги: «Найголовніша з усіх зол і найбільше серед них - це безкарність справедливості». Що ще можна сказати проти цього.

Той відповідає йому, що ні одна подія, яка дійде до ваших очей або вух не залишиться безкарним.

Гюррем сниться страшний сон, в якому її з Левком схопив у саду Сюмбюль, а потім Левку відрубали голову. Нігяр намагається натякнути Гюррем про небезпеку, але їй нічого не вдалося. Гюррем іде в сад. Не зрозуміло, як так сталося, але Гюррем з Левком не зустрілася в саду, а Левка схопили люди Ібрагіма. В сумці Левка паша знайшов портрет Гюррем, каже, що це її смерть. Ібрагім жорстко допитує Левка, той як може відбріхується.
З'являється синьора Моніка Тереза - сестра Гріті. Вони вечеряють у палаці Ібрагіма, разом з султанською сім'єю. У підпалі палацу перебуває Левко. Матракчі чекає Левка в порту, але не знаходить. Після званої вечері Ібрагім знову допитує Левка, той розповідає їхню історію. Зокрема, стало ясно Гюррем не пішла до Левка. Їй знову сниться страшний сон, а вночі вона встає і втрачає свідомість. Виявляється, вона вагітна (вчетверте).
Настав ранок. Матракчі прийшов до Ібрагіма свататися. Приходить Гюррем. Ібрагім приводить Левка. Ібрагім погрожує Гюррем страшним судом Сулеймана. Гюррем морозиться. Ібрагім пропонує Гюррем отруєний лукум. Гюррем реве над ним при Левку. В цей час Садика нападає на султана. Цим закінчилася 24 серія і 1 сезон.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 16237 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 1.6/5