Четвер, 28.03.2024, 16:55
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 36 серія (12 серія 2 сезону) "Смерть Армін"
08:42
36 серія (12 серія 2 сезону) "Смерть Армін"

36 серія

На кораблі на Ізабеллу вже чекає Ібрагім, який ясно бачить, що у втечі їй допомогла Гюррем. Ібрагім рекомендує Ізабеллі стати фавориткою. Ібрагім привозить Ізабеллу до Сулеймана. Султан сам здогадався, що допомогла втекти принцесі Гюррем.

Сюмбюль жаліється Ібрагіму, що Гюль-ага у всіх на очах вкрав принцесу і його ніхто не покарав. Ібрагім не здоровається з Ніґяр. Гюррем хоче витягнути інформацію з Сулеймана про Ізабеллу, та він уходить від відповіді.

Армін у весільний сукні бліда, як смерть. Та Белібей - закоханий до без тями. Сьогодні вони одружилися і ночують на різних ліжках. На ранок Армін померла... Белібей ховає дружину і має відправлятися в похід в Будду, аби коронувати короля.

Ібрагім та Ніґяр обдумують свої почуття кожен окремо. Гюль-Ага приходить втішити Ніґяр. Наступного дня Ібрагім викликає Гюль-Агу на допит. Нічого не запитуючи паша заставляє доповідати про всі прихоті Гюррем. Гюль-Ага клянеться султані у вірності, але оченята бігають...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Сулейман приїздить до Ізабелли та пропонує її відправити додому, якщо вона немає ніяких почуттів. Проте вона відмовляється, але султан мовчки її покидає. Тим часом Гюррем влаштовує у палаці гулянку, поки немає Валіде. Чергова сценка, як повертається Валіде, і припиняє усі розваги... ну і куди ж без Махідевран ;)

Сюмблюль жаліється Ібрагіму на Ніґяр, яка займає місце в палаці, і той дозволяє видати її заміж за когось та відправити геть з палацу. Ніґяр просить Ібрагіма не відправляти її з палацу, але той мовчки іде. Повернувшись до своєї кімнати калфа застає там Ґюльшаг, яка шукає зошит. Ніґяр її ледве не задушила.

Хатідже повертається в палац до коханого. Подружжя мириться. Ізабеллу відвозять до палацу Ібрагіма-Паші. Там увечері має зібратися все братство.

Ніґяр уже в розпачі пакувала речі, як Гюррем, не запитуючи нікого, відмінила переїзд.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 6636 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 5.0/1