Вівторок, 23.04.2024, 15:56
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 56 серія (32 серія 2 сезону) "Страта Балібея і вагітність Ефсун"
09:43
56 серія (32 серія 2 сезону) "Страта Балібея і вагітність Ефсун"

56 серіяБелібея доставляють до Сулеймана. Він оправдовується. Долю Белібея султан віддає в руки Мустафи. Йому всі радять стратити Белібея. Він підтримав це рішення. Дайє повертається на службу до Валіде. Хатідже починає підозрювати Ібрагіма у зраді та наймає за ним стеження. Ібрагім та Ніґяр планують дитину. Хатідже дізнається, що Ібрагім був в мейхані, вона допитує про це Матрахчі, а той розказує про все Ібрагіму.

Військові впіймали Селіма без язика і рук, він нічого не може розказати. Наступного дня йому відрубують голову. За стратою спостерігає і шановний пан.

Гюльшах дізнається про вагітність Ефсун, Махідевран наказує робити їй аборт. Мустафа, дізнавшись про це, наказує матері мовчати. Гюльшах підслуховує розмову Дайє з Нігяр про подарований будинок від Гюррем, викрадає документ на право власності і починає ним шантажувати Дайє.

В останній момент Мустафа скасосує страту Белібея, Сулейман його з цим вітає. Белібей відправляється служити на бАтьківщину. Сулейман та Ібрагім дають слова одне одному, що не залишать своїх дітей у разі смерті одного. Після своєї коми султан стверджує, що побачив душу кожного в палаці.

Ніґяр підмінює у Гюльшах вкрадений нею документ на маєток від Гюррем на подарований Валіде, і Гюльшах з грохотом обламується. Валіде звільняє її з посади. Валіде дізнається про вагітність Ефсун і влаштовує скандал Махідевран.

Ібрагім розмовляє з Ніґяр і повідомляє їй, що через стеження за ним вони не зможуть бачитись. В цей час приходить Хатідже і влаштовує Ібрагіму читання моралі.

Гюррем дізнається про вагітність Ефсун і збирається одним пострілом убити трьох зайців.

"Шехзаде... Гюррем... стережіться її... Вона хоче Вас убити..." - останні слова Ефсун.

В кінці 56 серії Ефсун зробили аборт.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 10531 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 3.8/5